Sabtu, 10 Januari 2015

Home » , , , » Doakan ayahnda Shahrizal Jaszle

Doakan ayahnda Shahrizal Jaszle


Salam Qaseh & selamat berhari minggu,

Mohon doakan kesembuhan ayahda Shahrizal Jaszle.
Ringan2 kan lah, sedekahkan AlFatihah & bacaan Yaasin.
Doakan semoga Shahrizal Dan keluarga sentiasa cekal dan tabah.

Masa acik tengok post ni kali pertama pada 1 Jan 2015.
Terlintas di hati acik, bertuahnya Sharizal, berpeluang menjaga dan merawat ayahnda yang sakit.

Acik tak dapat peluang ni. Masa ayahnda acik, sakit nya mengejut. 30 Aug 2013, adik & Makbonda acik bawa ayahda ke hospital besar Ipoh.  31 Aug 2013, ayahnda telah dipanggil kembali padaNya.

Memang rasanya bagai dihenyak Batu yg Maha berat.. Acik dah bercita² untuk jaga & merawat ayahnda sebaik² sebaik ayahnda keluar dari hospital. Kehilangan tu sangat pahit & sakit. 😭😭😭😭

Siapalah kita untuk menduga aturan Allah. Acik rasa acik tak cukup banyak berbakti pada ayahnda. Acik rasa acik anak yg kurang berbudi.

Terima qaseh pada kawan² & sahabat² yang sentiasa mberi sokongan pada acik.

Walaupun ayahnda telah tiada, acik masih boleh memberi bakti, dengan doa yang tidak pernah putus, sedekahkan AlMulk, disamping membuat kebaikan @ sedekah atas nama ayahnda.

Semoga ayahndaku Yahya Mahmud tenang di sana & ditempatkan bersama para solihin. AlFatihah.

Buat teman & rakan blogger yang masih ada AYAH. Hargai dan berbaktilah seikhlas hati. Usah
berkira mass, tenaga mahupun Wang ringgit dengan orang tua kita.


😹😹😹😹😹

Buat Sofie.Terima qaseh Sofie.
Bila Sofie repost tentang ini.. make me ponder, why i didnt take the same action, earlier. U r truely a soft-hearted person Sofie.. now I know a little bit more about u. ☺ 🌹 🌹💝



Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...