Ahad, 1 Julai 2012

Home » , , » Hanya di Mydin Meru Raya - tandas pun cantik

Hanya di Mydin Meru Raya - tandas pun cantik



Salam kawan2,

1st time masuk ke tandas di Mydin Mall Meru Raya Ipoh ... Wah... Memang bersih.. Baru lagi kan...

Tapi kan saya memang suka dengan design dalaman tandas ni.. Sinki tu berada di tengah-tengah... Sebelah sana pun deretan tandas juga...

Hahaaa.. Ni la 1st time saya jakun jap bila masuk tandas.. Anak2 saya jangan cakap la.. Terus lompat2 ... Spontan jer sebut "cantiknya tandas ni ibu.. Boleh tak buat macam ni kat rumah kita"




----------
Sent from my Nokia phone
Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


9 ulasan:

  1. aku suka banget sama blognya..
    isi blog dan postinganya bagus, menarik dan bermanfaat sakali..:)
    jangan lupa untuk terus menulis menulis yaa..^_^

    oia salam kenal
    kalau berkenan silahkan mampir ke EPICENTRUM
    folloback juga ya buat nambah temen sesama blogger,,tukeran link juga boleh,,makasih..^_^

    BalasPadam
  2. salam...
    mmg sangat2 cantik...selesa jek kan

    BalasPadam
  3. Bib,

    mmg bersih dan cantik toilet kat situ...surau pun besar dan cantik

    BalasPadam
  4. cantikla.. nak melepaskan hajat pun tenang je kalo camni.. hehhehe

    BalasPadam
  5. betul kan syiela...eh sangat menarik..kalau berhajat tu..rasa senang je la nak meneruskan hajatkan...takder ganggu di fikiran..

    BalasPadam
  6. betul2...tak serabut fikiran walau serabut di dalam perut..hehehe...

    BalasPadam
  7. harap2 bila tandas tu cantik, dptla dikekalkan kecantikan dan kebersihannya.

    BalasPadam
  8. memang lawa tandasnya.... nk lepaskan hjat pun xde la nk terburu2 mcm ni :)

    BalasPadam
  9. cntiknya.... aroma plak camane? ;)

    BalasPadam

Terima kasih atas sumbangan idea anda.. komen anda akan diluluskan sebaik saya online.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...