Selasa, 3 Julai 2012

Home » Hadiah GA dari zie fauzi

Hadiah GA dari zie fauzi



Salam bahagia,

hari ni menerima kunjungan blogger zie fauzi , yang singgah ke rumah kakyong bersama dengan suami dan anak nya Aliya..

(post dari henfon ni tak leh nak letak link)

dan kebetulan zie mengikut suami nya berkursus ke Bangi, .. Singgah ke Ipoh 'pos' kan hadiah GA kepada kakyong..

Sungguh terasa special dpt jumpa zie & keluarga secara live.. Suami isteri 2-2 peramah.. I like.. Aliya, anak zie pun peramah..

Terima kasih zie, sudi singgah.. Maaf le jamu air oren kosong jer.. Kuih semekut tak mandang..






----------
Sent from my Nokia phone
Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


6 ulasan:

  1. Balasan
    1. Chenta,

      memang cantik.. jahitan zie pun kemas... :)

      Padam
  2. hihi..air oren kosong pun hilang jgk dahaga kami.. :) gurau je..ikut hati rasa mcm nak sembang lama2 lagi tp sbb fikir destinasi pun masih jauh,dh tu x berapa tahu jalan itu yg nk cepat2 tu.. kalau boleh nk smpai sebelum hari gelap... itu pun kami sesat tah kat mana2.. btw,terima kasih sebab layan kami mesra sgt2.. ada rezeki nak jumpa lagi...

    BalasPadam
  3. ni namenye special delivery... ;)

    BalasPadam
  4. hoho..spesal deliberiiii nih..

    BalasPadam

Terima kasih atas sumbangan idea anda.. komen anda akan diluluskan sebaik saya online.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...