Isnin, 2 Julai 2012

Home » Alexa rank dah menjunam

Alexa rank dah menjunam



Ini lah kesannya bila berbulan tak aktif memblog.. Tak update entry & tak blogwalking...

Entah berapa bulan lagi untuk masuk semula rank below 1000 dalam Malaysia..

Semangat berblog, ku seru kau datang.. Beriku konsisten semula berblog... ;)



----------
Sent from my Nokia phone
Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


11 ulasan:

  1. blog zie lg byk kak yong... 500k lebih.. dh mnjunam ke dalam sgt dh tu

    BalasPadam
  2. akak org baru lagi la xde ape2

    BalasPadam
  3. saya tak tau nk tgk ranking ni..

    BalasPadam
  4. "kembali kan semangat kak yong"-sya tolong seru gak..hehehe

    BalasPadam
  5. blog sy tak update sehari je menujunam banyak kak yong, tahan la blog kak yong berbulan tak update still bawah 10000

    BalasPadam
  6. Walaupun Alexa rank menjunam tetapi business online berjaya. :-) Saya masih mencari DropShip yang boleh dipercayai.

    BalasPadam
  7. blog saya pun dah terabai...balik keja, sblh malam kalo tak bz ngan peanut candy, puan blog kecapekkan...awal lagi dah tido..huhu

    BalasPadam
  8. baru sempat nak datang blog kak yong.... jom kita berblog kak yong... kak yong dulu kan hebat, sekarang pun boleh buat semula..

    BalasPadam
  9. alexa hanie pun jatuh toink3x jugak tp sdg di up kan semula...

    BalasPadam
  10. kakyong , meh bee tolong serukan ... mooddd dtg pada kakyong ..

    BalasPadam

Terima kasih atas sumbangan idea anda.. komen anda akan diluluskan sebaik saya online.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...