Ahad, 15 April 2012

Home » , , » Cek dari Exabytes

Cek dari Exabytes




Salam bahagia kawan-kawan,


peti surat berair... malam sebelumnya hujan.. mujur cek tak basah.. 


Alhamdulillah, sudah sampai cek dari Exabytes... baru 3 minggu UP kan banner exabytes.. payment dah diterima.. terima kasih Exabytes.. 

Hari tu ada rakan blog yang tanya adakah status geli-geli NUff akan bertukor jika letak iklan lain... contoh di blog kakyong ni ade ads banner exabytes dan denaihati.... 





ni status keahlian Nuffnang... masih Glitterati., kerana Exabytes & Denaihati.com bukan lah pesaing untuk Nuffnang.. cuma agak sedih sket sebab setelah 4 bulan, blog ini belum dapat apa-apa BE... sad  Harap2 ada rezeki dari Nuffnang dalam tempoh terdekat..



p/s : kawan2 yang sama2 join Ads exabytes ni baru-baru ni, dah terima ke cek kome...  big grin Tahniah yer..


..











Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


29 ulasan:

  1. fuhh..nyaris betul ye nk kene air

    BalasPadam
    Balasan
    1. @sitisifir..
      memang nyaris... Alhamdulillah.. selamat..

      Padam
  2. wahhh..sapa nak bagi RM50 mcm tu je kan?.hehehe.mcm nak join tu kak yong..ajar eca leh?.hehehe :)

    klik2 hishop kakyong tanda semangat tuk terus berblog :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ecadwinkyasha..

      hishop tu apa?? ;)

      cuma tgk di link ini.. cara2 utk join.. http://www.kakyong.com/2012/03/exabytes-100-blogger-ads-program.html

      Padam
    2. klik2 nuff kakyong.hehehe

      eca dah send email dah..dah terima email pun.skrg tunggu sahkan,sbb baru send invoice kat exabytes.hehehe...

      skrg ne fokus nak maintainkan UV blog.

      Padam
    3. tahniah eca...
      rajin eca aktif blog.. kakyong ni masih terkejar2 masa... lama jugak tak berupdate blog ni.. huhuuu :(

      Padam
  3. Mcmana nk join tu ye? tak faham la nak daftar mcmmana.. siap suruh letak nama company lgi... huhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. N Athirah Al-Labuani,

      chek link ni dik http://www.kakyong.com/2012/03/exabytes-100-blogger-ads-program.html

      Padam
  4. mujur tak basah erk...exabytes sgt murah hati..tak sapai 3 bulan pun dah terima cek kan...tahniah kakyong

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang betul LIn Azlina.. exabytes memang baik hati... belum 1 bulan UP kan iklan dah bayar kan... x perlu tunggu bulan ke 4... hahaha...

      Padam
  5. rezeki kkyong le tu cek tak kena ayor... idok, mau nanges juge kan ? ;)

    hanie punye dah slamat masukkan dlm mesin cheque deposit ptg td.. encik hubby tolon masukkan... ermm, bukan rm50 tu utk sebulan ke kkyong?

    BalasPadam
  6. Wah kak yong, tahniah... Pasif income... sy nak join boleh Ke?

    BalasPadam
  7. Wah kak yong, tahniah... Pasif income... sy nak join boleh Ke?

    BalasPadam
  8. dah dapat jugak kak yong, saya punya lagi lencun kakakkaa, syukurla cek tu ok hehehhe

    BalasPadam
  9. saya pun dah dapat kak yong...alhamdulillah

    BalasPadam
  10. Dah lama duk dengar blogger citer pasal exabytes, tapi belum join... nak ushar jugak lar :) tahniah ye kakyong!

    BalasPadam
  11. terima kasih semua,

    buat yang ingin join -- echa, n athirah, hisham, wan anie..

    boleh refer link ni http://www.kakyong.com/2012/03/exabytes-100-blogger-ads-program.html

    ada syarat2 nya di situ.. :)

    BalasPadam
  12. tahniah kak yong... best bila tiba cek kat umah kan!

    BalasPadam
  13. tahniah kak yong..lagi masyuk ni...hihi...
    saya belum layak..UV masih up down..jarang cecah 300..selalunya dlm 2++ jer
    tp Alhamdulillah, ada jugak BE sangkut..sket2 jadilah kan..

    BalasPadam
  14. wahhhhhhh. tahniah kak yong. maknenye, tak jejasla eh. ;)

    BalasPadam
  15. syukur
    sedang tunggu kod iklan
    ingat nak letak juga

    BalasPadam
  16. tahniah kak yong,, ramai juga yang dapat cek exabytes nih kan?

    BalasPadam
  17. hai kak Yong.

    saya pun dah terima cek Exabytes minggu lepas.

    salam perkenalan dari ciklaili.com

    BalasPadam
  18. bestnya dpt cek...lama tk jenguk kak yong...apa khabar?

    sya dh buang iklan nuffnang...skrg ni letak google adsense lak...sbb dh bertahun account terbiar camtu...skrg ni nak aktifkan balik...

    BalasPadam

Terima kasih atas sumbangan idea anda.. komen anda akan diluluskan sebaik saya online.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...