Selasa, 24 April 2012

Home » , , » Apa yang best dengan Hub Usahawan Online Edymart (HUOE) ?

Apa yang best dengan Hub Usahawan Online Edymart (HUOE) ?




Salam bahagia kawan-kawan,


Sebelum ni saya ada sebut tentang perniagaan dropship dan ade juga saya buat entri tentang HUOE. 


Jadi hari ni saya ingin berkongsi tentang HUOE.. (saya sebenarnya join beberapa dropship.. bukan hanya HUOE) Saya sudah 2 bulan bersama dengan HUOE, masih belum upgrade.. dan Insya Allah akan upgrade dalam tempoh masa terdekat. Nanti akan saya jelaskan apa yang dimaksudkan dengan 'belum upgrade'


Sebelum tu, meh baca dulu apa yang ingin saya kongsikan tentang HUOE.


Apa yang best sangat dengan Hub Usahawan Online Edymart ni...??


Pertama - anda dapat peluang menggunakan kemudahan ruang kedai edycart (ada tempoh trial untuk ahli belum upgrade) dan mempromosikan lebih daripada 20 kategori produk. 20 kategori bukan 20 produk tau,  dalam satu-satu kategori produk tu mungkin ada 5 dan lebih produk. 

Jadi, cuba congak.. 5 x 20 kategori = 100 produk...  ini adalah congakan minima sahaja.. yang pasti memang ada lebih daripada 100 produk yang boleh anda pasarkan di HUOE.




Ini lah rupa kedai online edycart.. jika anda ahli berbayar (sudah upgrade), pelanggan boleh terus shopping dan membuat belian di kedai anda. Macam saya yang belum upgrade ni, hanya saya ajer yang boleh masuk dan membuat pesanan belian untuk pelanggan. 

Namun kelebihan yang ingin saya tunjukkan di sini.. cuba lihat dalam gambar.. ada menu 'Pilih Kategori'.. mudah untuk anda mahupun pelanggan untuk menjelajah kedai edycart anda. Dan anda juga mempunyai pilihan untuk mempromosikan produk yang 'terbaru', 'paling laris', 'popular' dan seterusnya.. semuanya ada di kedai edycart anda.

Untuk ahli yang masih menggunakan ruang kedai percubaan seperti saya ni, masih boleh mempromosikan produk.. memula ajer kena buat kerja lebih sikit.. seperti uploadkan gambar ke laptop & uplaod ke page kedai anda, ke blogshop anda, dan mulakan kerja-kerja promosi anda dan mula menjana pendapatan. 

JIka anda ahli yang sudah upgrade, kerja promosi akan lebih mudah.. boleh terus share kan link product di kedai edycart anda. 





Jika anda benar-benar berdaftarlah di edymart.com. Saya belum boleh menjadi mentor lagi.. tapi jika anda benar berminat, jangan segan-segan untuk bertanya dan mulakan langkah untuk menjadi usahawan mulai hari ini.




Kedua - Peluang anda untuk menjana pendapatan adalah sangat luas.. Belum ada dropshipper yang  tawarkan produk yang sebanyak ini untuk anda pasarkan dan menjana pendapatan.. hanya di HUOE. Apa yang anda hanya perlu lakukan adalah perkenalkan produk dan promosikan nya.. bahan untuk promosi? 

Jangan risau tentang bahan untuk promosi di HUOE, kami mengamalkan prinsip perkongsian.. kita ada grup perbincangan.. yang pasti jangan segan bertanya jika tidak mahu sesat jalan.. 

Kenapa saya katakan peluang untuk menjana pendapatan sangat luas..? Dalam 1 hari anda boleh promosi dan perkenalkan 10 produk atau lebih (bergantung tahap kerajinan sendiri), dalam 10 produk, pasti ada 1 @ 2 produk yang akan 'sangkut'. Tak berjaya untuk produk A, cuba pula untuk produk B dan seterusnya.. yang pasti -- konsep ABC (Action Bring Cash) yang diterapkan dalam HUOE memang mantap.. Anda buat, anda dapat.. anda dok diam-diam, anda tak dapat apa.. ayat yang last tu ayat saya sendiri..


cukuplah saya kongsikan 2 dulu... selebihnya nanti kita sambung di entri yang lain..






jika lihat dalam gambar di atas ni.. kedai online edycart hanya 1 cabang dari Edymart... sebenarnya peluang anda luas bila anda sertai HUOE.. mungkin anda ada produk yang bagus tetapi belum jumpa platform untuk memasarkannya.. 



..

p/s : buat kawan2 yang sudah mendaftar dengan Edymart & sudah create kedai online edycart, tetapi masih teragak-agak untuk memulakan langkah.. jangan segan2 untuk PM saya.. saya bersedia membantu, cuma harap fahami kadang-kadang saya tidak online, almaklum nama lagi bekerja dari rumah..








Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...