Sabtu, 7 April 2012

Home » , » Alhamdulillah.. lagi rezeki dari blog Denaihati

Alhamdulillah.. lagi rezeki dari blog Denaihati




Salam bahagia,


Aduh.. sekarang ni payah benor nak selitkan masa untuk berblog... kadang-kadang teringat nak update.. tapi bila dah lewat malam sangat, tak daya nak stay up.. 


Entri kali ni pun dari last week lagi nak tulis/taip.. tapi manjang tak sempat.. dan terLUPA jer...  batting eyelashes


Saya minta maaf dengan kawan-kawan sebab sudah lama tak jalan-jalan ke blog kawan-kawan.. dan mungkin kerana itu, banyak cerita terbaru yang saya ketinggalan.. 


Alhamdulillah... kali pertama tersenarai dalam Rakan Paling Mesra bulan Feb 2012 di blog Denaihati  winking  batting eyelashes




ni semua kerana gara-gara support PuanBee untuk contest gadjet impian.. maka saya pun saban hari be'rumahtangga' di blog DH..  bulan Februari jer la saya sempat masuk senarai. Bulan Mar yang lalu memang tak sempat nak kerap beramah-mesra... salute la dengan Kimmie, bang Dadan & Bang Iwan yang semakin menten di carta peramah... happy


 On top of it... ade la lagi rezeki insentif tunai untuk bulan Februari 2012... untuk bulan Mar 2012 yang lalu, tak tahu lah.. jika ada Alhamdulillah, jika takde pun tak per... sebab saya pun kurang aktif berblog sepanjang bulan Mar 2012.. 


  

hehhe... ade jugak kan, Alhamdulillah rezeki.. walaupun di senarai yang tercorot, berbanding di bulan Januari 2012.. Alhamdulillah.. terima kasih semua.. winking

saya masih belum lagi emailkan details kepada Denaihati... asyik lupa jer... 



nota :
Bulan April ni Insya Allah, mencabar diri untuk aktif semula berblog... doakan saya yer kawan-kawan... semoga diberi semangat & kekuatan untuk atur masa sebaik-baiknya antara rumahtangga, anak-anak, business online & blog... 


p/s:
pada kawan-kawan yang ajak join segmen tu, saya minta maaf yer.. bukan tak nak sokong.. cuma tak sempat jer lagi buat masa ni & tak mampu nak beri komitmen... harap difahami yer.. saya pun rindu jugak nak join giveaway & contest macam dulu.. anak-anak pun dah pandai komplen.. "asyik barang orang jer (tiap minggu kurier datang hantar stok untuk jualan), bila nak dapat hadiah pulak.. " hehhe...  


..



Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


26 ulasan:

  1. Tahniah kak Yong, bilalah dpt jadi mcm kak Yong heheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. @Ajumohit.
      terima kasih.. Insya Allah, nanti mesti ada... setiap org ada bahagiannya

      Padam
  2. tahniah kak yong... bukan senang tu nak tersenarai.. byk persaingan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. yer betul zie..
      memang byk persaingan.. :) saling mbantu mana terdaya.. klik2 juga bila singgah kat blog org lain.. tp tu le.. bulan lepas x aktif BW.. :p

      Padam
  3. tahniah kakyong. letak iklan tu tak ganggu status glitterati nuffnang ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. gnol4...

      iklan yg mana?? setakat ni status geli2 tu ade jer.. tp hampeh.. be x penah dpt pun...

      Padam
    2. hehe. tulahhhh. tak pernah jugak dpt BE. camne ntah boleh dpt. iklan denai hati tu, tak ganggu status geli² ke?

      Padam
  4. ok tu kakyong , drpada nuff tu kan heheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. puanbee..

      memang sangat okay.... hahaha..

      Padam
  5. Balasan
    1. terima kasih anak ulu cheka..
      Alhamdulillah.. harapnya terus murah rezeki... :)

      Padam
  6. dekat 5 ribu ttu kak yong traffik...wah tahniah

    BalasPadam
    Balasan
    1. azura,

      Alhamdulillah.. trafik feb 2012 = 19k..
      so kiranya 20% juga la yg sampai menjengah ke blog DH sambil tlg klik banner insentif.. :)

      Padam
  7. Tanniahlah kepada Kak Yon. Itu rezeki namanya. :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah akubiomed... rezeki jgn ditolak kan.. :)

      Padam
  8. muja harap nanti dapat yang bloggerwanita tu pulak,, tapi, spela kite ni,, hehe,, tak mngharap sangat la jadinya,, tahniah kak yong :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. muja,

      Insya Allah, jika rezeki tak ke mana.. :)

      Padam
  9. tahniah sekali lagi kak yong, semua rezeki dr Allah.

    BalasPadam
  10. byk tu kkyong, almost rm100 ;) tahniah

    BalasPadam

Terima kasih atas sumbangan idea anda.. komen anda akan diluluskan sebaik saya online.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...