Rabu, 7 Mac 2012

Home » , , » WW : Potato wedges cecah cheezy sos

WW : Potato wedges cecah cheezy sos


Salam bahagia kawan-kawan,

NI lah dia... gara2 fenomena cheezy magik... saya pun nak cuba jugak masak di rumah..



tebal benor salutannya nih.... dah macam goreng pisang jer... tapi rangup..



cheezy sauce ni memang terbaik digandingkan dengan mayo
anak2 tak suka sos letak atas kentang.. jadi main cecah2 jer..



pelengkap untuk menu sihat



Anda sudah cuba cheezy magik??


...



 


Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


23 ulasan:

  1. Ini kalau anak-anak saya tentu suka bangat. :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. akubiomed,

      memang betul pun, anak2 yg suka wedges mesti suka makan ni...
      anak kakyong yg si aliya jer yang layan wedges ni sampai habis..
      yg si kakak kurang suka makan kentang..

      Padam
  2. huhuhu... terliur lak tgk cheezy tu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alycia,

      kalo suka boleh la beli sepeket.. :)

      Padam
  3. asal namanye keju mesti tak bley tahan.... yumm~

    BalasPadam
  4. nampak sungguh menyelera kan..

    BalasPadam
  5. uuuuu.... kalo bab cheese ni.. mmg fev.. nyumm..nyum..

    BalasPadam
  6. amboihhhh. kemain lagi. saya suka makan cenggitu aje. ;)

    BalasPadam
  7. hohoho.. look superb.. i love wedges with cheese

    BalasPadam
  8. Saya beli yg ready made jer kak, tak der masa nak buat ☺☺

    BalasPadam
  9. Sedapnya.. tak boleh tahan nafsu.. isk2..

    BalasPadam
  10. mungkin cheezy magik juga sedap dengan goreng pisang...xpernah cuba.

    BalasPadam
  11. sedapnya, saya pun suka juga cheezy wedges ni

    BalasPadam
  12. perut saya dah berbunyi - bunyi tengok gambar ni

    BalasPadam
  13. mak aih, sedap la pulak, jual sikit boleh?
    nak makan chezzy je kena pi KFC, tu tak best tu... :P

    BalasPadam
  14. hmmm...tau orang-orang kat rumah ni, harus kena layan ni

    BalasPadam
  15. belum cuba lagi nak beli dr kakyong le ni hehehe

    BalasPadam
  16. kak yong, dah lama nak tanya tp tak tersempat..yg kak yong jual ni tepung ker,kentangnya ker apa? saya confuse..out dated sket pasal makanan ni..haha..
    kalo cheezy wedges mmg sedap bangat ler...huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. @mama yatie,

      kentang beli sendiri yer.. hihihiii..
      kakyong supply tepung utk menggoreng & sos keju utk mencicah jer.. ;)

      Padam

Terima kasih atas sumbangan idea anda.. komen anda akan diluluskan sebaik saya online.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...