Sabtu, 3 Mac 2012

Home » , , » Tuah di hujung Februari dan awal Mar 2012

Tuah di hujung Februari dan awal Mar 2012




Salam bahagia kawan-kawan,


Alhamdulillah, yang sebenarnya dari semalam lagi nak kongsikan berita ni.. 


Pertama : Rezeki pertama saya dari insentif tunai blog denaihati.


Perasaan itu memang amat mengujakan.. Pertama kali kan.. dan sebab berbulan dah saya letak iklan Nuff di blog.. tapi belum ada hasil yang boleh saya tuai... agak sedih di situ..  sad  Encik Nuff cepat2 lah beri saya seketul BE sebelum saya buang anda jauh-jauh... 


Apapun, terubat juga rasa duka dihati, tatkala melihat blog kakyong.com tersenarai dalam Top 10 link referrer.




Alhamdulillah.. syukur... rasa macam tak percaya...

terima kasih DenaiHati (Hidupkan untuk memberi) dan kawan2 dan pengunjung blog ini yang telah sudi berkunjung ke blog DH dari blog kakyong ini.


 Banner


Kawan-kawan apa lagi... meh letak banner ni kat blog memasing... tak salah kita mencuba kan.. baca dulu cara-cara nya di sini..>> Insentif tunai untuk setiap trafik ke blog denaihati  dan kod untuk banner kome leh amik kat sini.




Kedua : Rezeki dari Contest Malaysia Top Blogger


Alhamdulillah, keputusan penuhnya kome boleh tengok di sini >> Pemenang Top Blogger Feb 2012

hadiahnya pun sudah ditransfer kan ke akaun saya... rate USD dah sikit, tak banyak cam dulu..  winking Terima kasih Kuha @ Malaysia Top Blogger


Sesungguhnya tidak mudah juga untuk saya untuk mendapatkan sokongan dari kawan-kawan... hampir merasa putus asa juga.. bukan apa, kawan di twitter ada hampir 450+-, kawan-kawan di FB  lebih 900 orang... 




Tak kesahlah kan... hakikatnya memang susah nak mencari sokongan jika kita ni bukan sapa-sapa.. blogger picisan jer.. tapi kalo kawan-kawan minta tolong, saya tolong jer..Insya Allah, malas nak berkira sangat. 

KIranya saya ni bertuah sebabnya, TIADA blogger otai lagi hebat yang join contest tersebut... dan Terima kasih pada kawan2, PuanBee, Kimmie, ZieFauzi  dan ramai lagi..  


cer tengok... gambar profile sapa yang paling banyak yang tolong retweet....  sila abaikan gambar profile saya.. 




Terima kasih Kimmie ... Insya Allah, minggu depan saya akan poskan 'small token' @ hadiah kecik yang tidak sepertinya untuk KImmie.


dan tahniah juga untuk Lin Azlina sebab menjadi pemenang untuk top referral contest Malaysia Top Blogger.



p/s
Insya Allah, saya plan nak buat giveaway/segmen... tapi kena settlekan dulu Giveaway Choco Rerama... sabar ya buat semua peserta . hari Isnin ni saya akan umumkan keputusannya.


nota :
dari jam 10 pagi saya cuba siapkan menaip n3 ini... namun jam 3 petang baru dapat saya langsaikan... big grin

Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


24 ulasan:

  1. Balasan
    1. terima kasih Aju.. Alhamdulillah.. :)

      Padam
  2. thniah kkyong... murah rezeki nmpknye thn ni...

    insentif DH tu mmg byk kiranya

    BalasPadam
  3. wahhhh tahniah yaaa.... rezeki tuuuuu...

    BalasPadam
  4. Tahniah yong..Emmm k.atie xder akaun tweet :(

    BalasPadam
    Balasan
    1. kak atie..

      daftar lah akaun twitter, masuk jer link ni...

      https://twitter.com/

      Padam
  5. tahniah kakyong, tak sangka ada juga small token utk saya...terima kasih :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. kimmie,

      kejutan tu rasanya lebih MANIS kan.. ;)

      Padam
  6. Tahniah kak yong...tak dpt BE nuff, ada rezeki kat lain...Allah itu maha kaya n pemurah:)

    BalasPadam
  7. rezeki...tahniah kakyong..bukan senang nk dapat top 10 kt DH tu..hehe...syabas..apakah rahsianya tu...
    tak sabar nak tahu keputusan choco rerama biru...tapi isnin - jumaat xonline..hehe

    BalasPadam
  8. Tanniah kerana mendapat insentif daripada blogger DenaiHati. :-)

    BalasPadam
  9. hehe nasib menang sy tunggu respon kakyong , nak like berapa tk dpt2 rupanya dah keluar keputusan .. tahniah kakyong ..

    psst : insentif tunai dr DH tu kira banyak juga kan kakyong , berbaloi juga

    BalasPadam
  10. Alhamdulillah..Murah rezeki Kakyong..tumpang gembira saya..:)

    BalasPadam
  11. tahniah kak yong.. rezeki tu kan... walupun x jangka.... :)

    BalasPadam
  12. Tahniah kakyong, dan syabas!
    Rezeki tu. :)

    BalasPadam
  13. tahniah kak yong... berbaloi betul jadi top 10 referral kat blog DH tu...

    BalasPadam

Terima kasih atas sumbangan idea anda.. komen anda akan diluluskan sebaik saya online.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...