Jumaat, 9 Mac 2012

Home » , , , , » Projek 100 Bloggers

Projek 100 Bloggers




Salam bahagia,


Awal minggu ni memang dah nampak dah n3 ni kat blog bro Framestone.. dan hari ni terbaca pulak di blog denaihati >>> Dah join ke Projek 100 Bloggers


KOme kenal Bro Framestone... fulltime blogger nih.. apa itu fulltime blogger.. sila lah selongkar sendiri yer.. 




bila tengok syarat-syaratnya memang best jer..  mana-mana blogger yang terpilih bukan setakat dapat mengumpul pendapatan dari job sponsor post yang diberi, tetapi juga mengasah skil baru.. -- kome ingat senang ke nak promo produk@servis ni.. kalo takde skill, tak menjadik juga promosinya.. !!  


Tak rugi kome nak join projek ni... 


Untuk projek ini, Bro Framestone akan mengumpulkan :-

  • 100 blog Malaysia dan pemiliknya warga negara Malaysia.
  • Blog yang mempunyai trafik dalam 500 uv dan keatas dalam sehari. (bukti statistik blog amat diperlukan)
  • Blog berbahasa melayu atau english.
  • Blog yang berkualiti (bukan copy paste & setiap post mendapat feedback yang menggalakan dari pembaca).
  • Seminggu sekurang-kurangnya 4 kali blog di update.
  • Tidak terikat dengan mana-mana syarikat pengiklanan.
  • Dan sanggup memberi komitmen dalam menjaya Projek 100 Bloggers


Untuk maklumat lanjut.. sila2 jengah ke link ini >>> http://www.broframestone.com/2012/03/projek-100-blogger-bermula/



..

 

Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...