Selasa, 6 Mac 2012

Home » , , » Pemenang bertuah Giveaway Choco Rerama

Pemenang bertuah Giveaway Choco Rerama



Salam bahagia kawan-kawan,


Alhamdulillah, petang semalam baru sempat buat cabutan. 

Maaf yer... asyik tertangguh jer.. bukan disengajakan tapi kesuntukan masa untuk selesaikan beberapa perkara. 

Cabutan telah dibuat oleh anak-anak (Anis & Aliya).. jenuh jugak bergaduh dengan anak-anak ni.. sebab depa ingat benda ni main-main jer... haiiisshhh.. 

Kaedahnya : memula cabut 1 nama & kemudian cabut pula hadiah 

dan ini lah hasilnya...  TAHNIAH YER BUAT SEMUA PEMENANG






Boleh nampak jelas kan semua nama tu... jika tak pasti itu nombor kome.. sila semak kembali senarai peserta dan nombor bertuah.

Jika tak nampak meh kakyong taipkan :

134, 143, 86, 101, 161, 72 & 105



Semua pemenang bertuah ni.. sila emailkan PM/inbox details alamat dan nombor telefon ke FB kakyong habibah yahya 

Semua pemenang diberi masa selama 5 hari (sehingga sabtu ini) untuk melapor diri, jika gagal, kakyong akan buat cabutan lain. 

nota :* semua nombor cabutan masih di simpan dengan baik. Jadi kita tak mau hadiah anda berpindah tangan.. cepat-cepat hantar details ya 


BUat yang tak bertuah.. jangan susah hati.. mana tahu ada rezeki di giveaway kakyong yang akan datang... boleh join & tengok sini.. >> komen dan menang magic bowl



update :

pemenang yang sudah beri details :
Sis lavender
mama yatie #
sarah ghazali
sakinah ghazali @ segalanya kuterima
khatgrafik #
puankutu #

yang bertanda # -- hadiah sudah dihantar ke pej pos


...








Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


16 ulasan:

  1. tahniah kpd semua yang bertuah :)

    BalasPadam
  2. wahhhh tahniah kepada semua yang berjaya.....

    BalasPadam
  3. tahniah ye sume... tunggu result contest anak ceria pulak ;)

    BalasPadam
  4. tahniah semua peserta & pemenang :)

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah ada gak rezeki sy..tq kakyong!

    BalasPadam
  6. wah Puan Kutu menang, tahniah buat semua

    BalasPadam
  7. tahniah untuk semua pemenang.... :)

    BalasPadam
  8. thanks kak inform detail winner GA ni..nt da pos, saya inform akak kat sini la yea :)..maybe saya guna pos biasa..tahniah kepada semua pemenang dan utk GA ni juga..terima kasih :)

    BalasPadam
  9. Salam,
    Alhamdulillah..
    Terima kasih KakYong :)

    BalasPadam
  10. Tanniah kepada semua pemenang. :-)

    BalasPadam
  11. Ya Allah Kak Yong! Arini dah last day eh? Maaf sangat2 sebab Nita tak alert pun dengan result akak ni. Nita tak pernah menang mana-mana GA! Tu yg rasa macam alaaaa...comfirm takde punya nama Nita. :P Ekceli Nita dalam mode bercuti update belog, tu yg blog sendiri pun tak bukak..huhu.

    Apa pun. TERIMA KASIH tauuu! Oke nita pm akak eh. :)

    BalasPadam
  12. tahniah buat semua...
    saya tidak ada rezeki di ga kakyong...
    xper..support!

    BalasPadam

Terima kasih atas sumbangan idea anda.. komen anda akan diluluskan sebaik saya online.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...