Selasa, 20 Mac 2012

Home » » Hadiah dari The Ladies Photographer

Hadiah dari The Ladies Photographer




Salam bahagia,


Semalam tak sempat nak update blog.. hari ini pun sama juga.. siang tadi ingatkan boleh luangkan masa sebenatar.. tapi malam juga baru dapat buka blog.


Entri kali ni cuma nak share hadiah yang saya sudah dapat dari kawan blogger hasil dari giveaway dan contest.




INi hadiah dari the ladies photographer.. Terima kasih



Hadiah dah sampai lama.. tapi saya jer yang asyik lupa nak UP kan entri... 

Best kan dapat hadiah printing gambar free.. besor saiz gambar ni... saya pun masih belum framekan lagi...

Insya Allah, sedikit untung dari sales bulan ni nak guna untuk framekan gambar-gambar ni..


Area KL yang mahukan servis photographer.. sila-sila jengah ke blog The Ladies Photographer. 


...

 



Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


11 ulasan:

  1. Tahniah. Murah rezeki kakyong.

    BalasPadam
  2. Tahniah kak Yong, nnti frame kan tau!!!

    BalasPadam
  3. Tahniah yong....cantik!.Xrugi kan join contest & GA,jika ada rezeki kita...InsyaAllah mmg berbaloi.hikhik

    BalasPadam
  4. tahniah again kkyong... bestnye dpt gambor free ;)

    BalasPadam
  5. tahniah..best..besor gambar tu..

    BalasPadam
  6. besorrrrrnye. saiz brape ni kak yong?

    BalasPadam
  7. untung kakyng menang.sy nak juga tp takde rezeki.hehe..tahniah kakyong..:)

    BalasPadam
  8. tahniah kak yong...bestnya!! besar tu gambarnya..kena frame cepat2 ni

    BalasPadam

Terima kasih atas sumbangan idea anda.. komen anda akan diluluskan sebaik saya online.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...