Isnin, 26 Mac 2012

Home » , » Hadiah dari Comel Lote Collection

Hadiah dari Comel Lote Collection




Salam bahagia,


Ini hadiah yang saya dapat hasil dari giveaway Butik Si Kecil Comel Lote Collection..



 ALhamdulillah.. semua peserta giveaway dapat hadiah ni... "measure me up"





Alhamdulillah.. kedua-dua anak dara saya dapat hadiah baju comel.... masa van poslaju sampai, anak dara berdua ni baru jer mandi tengahari.. apa lagi, terus nak pakai baju baru... layan jer lah. Lepas ni baju tu kena simpan, pakai untuk hari raya nanti yer anak-anak..



Kalo nak tengok apa lagi yang ada di Comel Lote Collection.. jemput-jemput la singgah..



..




Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


15 ulasan:

  1. Terima kasih banyak atas entry ini, harapnya anak-anak kakyong sukakan dress tersebut.

    Terima kasih sekali lagi.

    BalasPadam
  2. chomeyl la measure me uo tu..berkenan tengok

    BalasPadam
  3. tahniah...bestnye dpt hadiah...

    BalasPadam
  4. Anak-anak kecil suka aktivit mengukur ketinggian yang comel ini. Tanniah.

    BalasPadam
  5. bestnye kakyong... TAHNIAH!! ^___*

    BalasPadam
  6. seronok dpt hadiah..tahniah kakyong

    BalasPadam
  7. sukenyer kak dapat hadiah...

    BalasPadam
  8. memang comel lote sungguh
    tahniah, kakyong

    BalasPadam
  9. mmg murah rezeki kkyong n anak2... ;)

    BalasPadam
  10. Tahniah3..rezeki utk anak2 gak tu.. :)

    BalasPadam
  11. tahniah kakyong... sangat comel hadiah2nya.

    cantiklah baju utk anak dara berdua tu! sedondon gitu ye.

    BalasPadam
  12. alhamdulillah...awal2 dah dpt baju raya yer anis & aliya..cantek dress tu..
    saya tak smpt buat n3 lagi

    BalasPadam

Terima kasih atas sumbangan idea anda.. komen anda akan diluluskan sebaik saya online.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...