Jumaat, 2 Mac 2012

Home » , , » Fenomena Cheezy magic...

Fenomena Cheezy magic...






Salam bahagia..


Maaf.. hari ni saya masih tak dapat nak BW. Sibuk sedikit.. nampak macam sedikit, tapi sehingga lewat petang saya spend masa untuk menyudahkan urusan tersebut..


Walaupun ada berita gembira nak dikongsikan tapi malam ni saya memang dah nak lelap mata.. esok lah yer saya cuba UPkan entri..


Jadi, kali ini saya cuma nak kongsi pasal ini.. fenomena yang sedang hangat di pasaran... 











Jika anda peminat kentang wedges KFC tu.... hahaaaa.. sekarang dah boleh masak sendiri di rumah dan makan puas-puas.. sudah ada sos keju halal yang diusahakan oleh Muslim. 



Maklumat lanjut tentang Jalapeno Cheese Powder (Chezzy Sauce) dan Tepung Magik ni.. anda boleh jengah di Kedai Kakyong.


JIka berminat, boleh email ke kakyong72@gmail.com atau inbox/pm FB Kakyong Habibah Yahya  @ FB page Kakyongshoppe



..






Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


18 ulasan:

  1. aah kan..seme tgh sibuk psl mende alah ni...cam teringin nk try jer..sedap ker?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lin Azlina,

      sebab ramai dah kata sedap... lagipun dr bazir duit ke KFC. baik buat sendiri kat rumah... leh makan sampai lebam... ;)

      Padam
  2. Balasan
    1. khatgrafik,

      potato wedges ni tak dinafikan sedap.. kalo beli manjang tak cukup... berebut dgn anak lagi..

      Padam
  3. Bestnya favourite saya ni kak Yong

    BalasPadam
    Balasan
    1. ajumohit..

      jika berkenan nak order, pm le kakyong yer.. ;)

      Padam
  4. produk wajib-beli ni kkyong ;) fevret ramai... kayo tokei cheese powder neh

    BalasPadam
    Balasan
    1. ummi hanie..

      tokay pun usahawanita... ramah sgt.. suka tau dgn cara dia... personal touch gitu.. ;)

      Padam
  5. kena order ni dr K.YOng. Sy pun suka mkn.

    BalasPadam
  6. Balasan
    1. @titan..

      kalo mau. contact lah kakyong yer... :)

      Padam
  7. Menarik ni. Ada masa nanti boleh try pulak.

    BalasPadam
  8. wah sedapnya nak jugak kakyong heheheh

    BalasPadam
  9. ooo.. kakyong ada jual sosnya tu ya.
    Menarik ni. Suka makan potato wedges tu. :)

    BalasPadam
  10. Balasan
    1. 1 set rm18 tidak termasuk pos, dgn poslaju rm25 semua sekali..

      jika berminat , sila PM kakyong yer.. ;)

      Padam
  11. baru perasan kak yong jual nih. cari jugak.. thanks sis

    BalasPadam

Terima kasih atas sumbangan idea anda.. komen anda akan diluluskan sebaik saya online.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...