Isnin, 12 Mac 2012

Home » , , » Exabytes 100 Blogger Ads Program

Exabytes 100 Blogger Ads Program




Salam bahagia,


Hari Jumaat lepas terpandang di wall Exabytes 




Jadi saya pun mencuba nasib... mana tahu ade rezeki... 

Ini syarat-syarat nya... klik ajer ke LINK INI


How to advertise with Exabytes?
Steps
——–
1. Our minimum requirement is 300 daily visits a day.
2. Submit a screenshot of your unique visitors for the past 1 month to marketing@exabytes.com.my .
3. The approval process will take 5-7 working days.
4. After approval, we will prepare the banner script in 5-7 working days.

Terms and Conditions
———————————
1. Blog traffic must be mainly from Malaysia.
2. Payment will be made 6 weeks after the banner is up by cheque.
3. Payment/Cheque will only be sent to Addresses in Malaysia.
4. Advertising approval depends on blog traffic, traffic source, content niche and bounce rate.

Email us  at marketing@exabytes.com.my



Hari ni saya dah terima email dari exabytes... dia ada beri invois untuk kita ISI butiran.. dan pilih saiz banner untuk ditampalkan diblog. Banner perlu dipaparkan di blog selama 3 bulan.. bayarannya adalah mengikut saiz banner.  

Saiz banner di sidebar : RM45 untuk tempoh 3 bulan. Saiz banner yang lebih besar (dibawah header) : RM50 untuk tempoh 3 bulan.


Apa lagi kawan-kawan, peluang untuk mendapatkan pendapatan pasif dari blog.. jangan lepaskan peluang.


..


 











Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


19 ulasan:

  1. Ini adalah peluang keemasan. Rugi kalau dilepaskan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. akubiomed,
      peluang yg tak harus dilepaskan.. ;)

      Padam
  2. ada masalah tak kalau letak iklan ni... takut nanti status gliterati boleh hilang kat nuffnang.... huhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mia LIana,

      ok jer , x jejas status geli2 nuff pun.. sbb iklan ni berbeza dr nuff..

      Padam
  3. zie dah dapat pun bayarannya... x sampai 3 bulan,cek dah ada kt tangan.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. zie fauzi,

      tu la, katanya selepas minggu dpt payment kan... best... ;)

      Padam
  4. dgn pantasnya Hanie hantor emel kpd mereka...

    thanx 4 sharing kkyong ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ummi hanie,

      sharing is caring... :)
      sama2 kita mdapat manafaat..

      Padam
  5. wah..klu dpt bestnye. Sayangnya saya punya traffik sikit....huhuhuhu...kena usaha tingkatkan traffik dulu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. KImmie,

      Insya Allah, kimmie kan fofuler kat blog DH.. nanti ramai lah yg dtg jengah blog kimmie.. ;)

      Padam
  6. dah nek diorg pny req tu..b4 200 jer..ms awal2 dulu 100 jer uv nak...tak layak lagi nak apply...trafik ciput

    BalasPadam
  7. rajinya akak join ...
    kita malas..lagipun tak layak kot..

    BalasPadam
  8. 300 daily? huhu. belum layakkkkkk. good luck kak yong. ;)

    BalasPadam
  9. peluang baik ni untuk siapa Yang mahu menjna pendapatan dari blog

    BalasPadam
  10. Salam,
    Mantap lah kakyong ^^
    Banyak tu syarat 300uv.. huhuhu belum layak lagi.

    BalasPadam
  11. tak layak lah kak yong..tapi tahniah untuk kak yong..siapa nak kasi kita duit free2 kan

    BalasPadam

Terima kasih atas sumbangan idea anda.. komen anda akan diluluskan sebaik saya online.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...