Khamis, 15 Mac 2012

Home » , , , » Blog yang di'tinggal' di beri BE... blog ini bila lagi..

Blog yang di'tinggal' di beri BE... blog ini bila lagi..




Salam bahagia,


Ada satu blog saya ni memang dah 3 bulan di'TINGGAL'kan... ini blog pertama saya.. tempat saya berkongsi segala rasa dan masa tu memang suka sangat menulis.. walau isunya tidak lah apa-apa sangat pun.. kerana masalah-masalah tertentu, saya tinggalkan blog itu dan buat blog personal yang baru.. 


Namun dah lama kena tinggal pun.. NUffnang masih baik hati sedekah BE untuk blog tu.. meh tengok sini..



tengok -- nampak tak.. semua hasil BE dari blog yang dah tak diUPDATE.. 



Saya ada 3 blog yang bernaung di bawah 1 akaun di Nuffnang... tapi hanya blog Kakyong Ibu 3A ajer yang bertuah untuk tempoh 3 bulan ni... walau nilai yang terhasil kecil ajer.. tapi bersyukur lah kan.. cuma sedih sedikit, blog yang aktif belum dapat apa-apa.. straight face


Apa-apa pun.. Terima Kasih Nuffnang... saya masih menanti BE untuk blog INI.  tak sudi ke Nuffnang sedekah 1 BE untuk blog ni.... winking



Ini trafik sebulan yang lalu... okay jugak lah kan.. hampir 3K trafik untuk 1 bulan bagi blog yang langsung tidak diupdate selama 3 bulan. 1 hari UV dalam 80-90 gitu.. 





Mungkin kerana bintang-bintang yang penuh untuk blog Kakyong Ibu 3A.. maka ia menjadi pilihan Nuffnang.. 

Jangan tanya saya camana nak bagi bintang-bintang tu penuh.. sebab saya sendiri pun memang tak ketahuan.


Ada pulak keyword 'artis mengandung' yang singgah... hahaha... nak tahu gambar artis mana tu.. kena jengah n3 INI. 



...


 

Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...