Sabtu, 11 Februari 2012

Home » , , , » Shazzle Crew @ Kelab Peminat Shahrizal Jaszle Jasmin

Shazzle Crew @ Kelab Peminat Shahrizal Jaszle Jasmin




Salam bahagia,


Saya pasti masih ramai yang belum tahu tentang kewujudan SHAZZLE CREW.

Shazzle Crew adalah Fan Club RASMI Shahrizal Jaszle Jasmin. Sila tengok video dibawah ni... Shahrizal sendiri dah nyatakannya.. dan ia adalah dibawah kendalian Sofie Masrol dan crew-crewnya.





credit video clip to Edlina - one of the crew




logo rasmi Shazzle Crew


Camana nak mendaftar untuk menjadi crew??

caranya mudah sahaja,,


  1. Add sebagai kawan/friend FB Shazzle Crew
  2. Kemudian PM kan detail seperti Nama Penuh, Id: FB/Twitter, No Kad Pengenalan,  No Telefon, Email, Alamat surat menyurat, dan Gambar (softcopy) tak kisah gambar foto atau penuh.
  3. Tiada yuran keahlian 
  4. JIka ada even @ program bersama Shahrizal, mungkin ada yang akan dikenakan bayaran, tapi setiap crew mendapat peluang yang sama untuk join program bersama Shahrizal
  5. Yang ada twitter sila follow ShazzleCrew



ni masa 1st meeting Sofie & Shahrizal.. 
kat belakang tu macam tengah shooting jer


Shazzle Crew telah ditubuhkan pada 20 November 2011 (20.11.2011), tujuannya adalah menyatukan semua peminat Shahrizal Jaszle Jasmin dibawah satu platform yang direstui Shahrizal. thumbs up

So apa lagi.. mari lah join Shazzle Crew. We're Family..


btw, just nak inform akaun FB yang ni FAKE yer.. >>> https://www.facebook.com/jaszlejasmin ini memang bukan Shahrizal Jaszle yang punya. Mungkin salah seorang peminat nya lah kot.. 




projek terbaru.. limited untuk 40 jer..





..


jemput semua untuk memeriahkan contest & giveaway ibu sihat anak riang










Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


4 ulasan:

  1. Balasan
    1. @kimmie,
      mestilah... awal DEc 2011 ari tu dah join... ;)
      cuma lambat jer mempromosikannya...

      Padam
  2. heheh dasyat kakyong nih .. sy malas nak join benda2 gini lak ..

    BalasPadam
    Balasan
    1. @puanbee,

      join apa yg kita minat Bee.. ;)

      Padam

Terima kasih atas sumbangan idea anda.. komen anda akan diluluskan sebaik saya online.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...