Isnin, 6 Februari 2012

Home » , » SeGMeN SaLaM PerKeNaLaN by Miss BaNu

SeGMeN SaLaM PerKeNaLaN by Miss BaNu



Salam bahagia,


hari ni masih ramai yang bercuti kan..  ikut hati malas nak update blog.. tapi tak leh juga tak berupdate sebab bulan ni dah plan nak join beberapa segmen kawan-kawan blogger.. hehehe... big grin

Yer ler.. bulan ni saya berazam nak tingkatkan jumlah referral ke blog kan.. jadi kena lah rajin join segmen kawan-kawan blog..




Klik sini untuk join


Kali ni, segmen Salam Perkenalan dari Miss Banu.. Miss Banu pernah join segmen rerama berterbangan, jadi kali ni saya lah pulak join segmen dia.


Buat semua kawan dan kenalan blog yang berkunjung ke blog ini... sudi-sudi lah selalu berkunjung ke mari.. jangan lupa tinggalkan komen.. senang saya nak berkunjung balas..



Jom join segmen salam perkenalan dari Miss Banu ni... segmen tamat pada 10 Feb 2012.


..





Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


12 ulasan:

  1. akak nih super rajin join segmen yer papa mifz tgk...:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. @ Papa Mifz,

      sebagai tanda sokongan utk kawan2 blog.. ;)

      Padam
  2. Dr segmen yang sama, done follow you. Jemput follow saya ye?

    http://talkdramalove.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. @tiera nordin..

      terima kasih singgah... salam kenalan..

      Padam
  3. singgah dr segmen yg sama:)

    jemput singgah ke blog nana ye...hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. @nanakimie,

      terima kasih sudi singgah nana.. ;)

      Padam
  4. Salam ukhwah..dr segmen yg sma..dh follow sni..jmput follow sy..
    http://penaciknasiha.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. @Miss Nasiha,

      terima kasih ya... kakyong dah ke blog miss nasiha.. tp susah lah pulak nak tinggalkan komen.. lagu kat blog u tu , buat loading slow...

      Padam
  5. salam perkenalan. terasa nak makan coklat ? atau peminat home made coklat ?check this for best offer! http://vanilacoklat.com/daftar.php?ref=8001256112

    jgn lupa singgah blog saya pulak =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. @diera tekikushika,

      terima kasih singgah... nanti kakyong jengah yer..

      Padam
  6. singgah sini. baru sempat nak bw. sibuk. huhu~

    jemput singgah blog. =p

    BalasPadam
  7. hanan sukee blog cun nii ;) follow lah balek kalo sudi :D

    BalasPadam

Terima kasih atas sumbangan idea anda.. komen anda akan diluluskan sebaik saya online.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...