Rabu, 8 Februari 2012

Home » , » Segmen Review Blog Kami

Segmen Review Blog Kami




Salam bahagia,


Segmen paling simple.. join & dapat hadiah (via random.org)

Saya dapat tahu dari blog Mia Liana


meh klik banner & join sekali




Ada hadiah tau... :



Pemenang pertama, kedua dan ketiga  (Dipilih menggunakan random org. )

-Review blog
-Sticky post untuk review entry- 24 jam


Pemenang keempat, kelima dan keenam (Dipilih menggunakan random org. )


- Blog pilihan entry- 1 entry setiap seorang


Top referral tertinggi untuk link entry ini-


-Hadiah cenderahati - 2 pemenang




Menarik kan... segmen ni akan tamat pada 14 Feb 2012. Kawan-kawan yang baca entri ni meh la join sama.. Jarang tau orang buat segmen dapat hadiah.. selalu tu dapat backlink jer..



p/s:
Saya pun sebenarnya memang merancang nak sambung segmen rerama berterbangan dan sediakan hadiah dalam bentuk review.. tapi tak sempat lagi nak buat untuk bulan Februari ni.. kalo tengah bulan ni saya free, saya combine untuk beberapa bulan sekaligus. 

maaf juger sebab beberapa hari ni saya bercuti berblogwalking... ade le singgah ke 2-3 blog.. tak sehebat selalu.. kurang-kurang 20 blog saya ronda..


Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...