Rabu, 29 Februari 2012

Home » , » Contest Malaysia Top Blogger | Meh le kome support kakyong[dot]com©

Contest Malaysia Top Blogger | Meh le kome support kakyong[dot]com©



melekat sehingga 29 Feb 2012
n3 baru sila klik ke next n3 ya..
terima kasih atas sokongan



Salam bahagia,


Tetiba dah hampir tengah malam saya terJOIN  Contest Malaysian Top Blogger. 

Hebat hadiah yang ditawarkan.. USD50 (USD30 hadiah contest + USD20 hadiah untuk referral tertinggi).. tak percaya meh klik SINI..


atau pun klik ajer link banner ni

contest ni due pada 29 Februari 2012


Sudikan sokong kakyong yer untuk contest ni.. tolong klik LINK ni >>> http://malaysia.topglobalsite.com/2012/02/kakyongdotcoma.html


dan sampai kat link tu boleh lah tolong klik sharing button yang ada di entri tersebut ya..




nama blog tu tak tau camana buleh ada terlebih 'A'  tu...  


Jangan lupa tau.. pergi ke link INI dan klik2 sharingbutton tu.. sokongan kawan-kawan amatlah dihargai.


Yang dah LIKE or share tu jangan lupa tinggalkan komen kat entri ITU yer.. Insya Allah, jika ada rezeki., boleh lah berkongsi dengan kawan-kawan.


Jom, join sama.. batting eyelashes  thumbs up


p/s
belum tahap nak jadi blogger hebat, apatah lagi top blogger.. cuma pelan-pelan nak belajar cara untuk mempromosikan blog jer & mendapatkan sokongan kawan blog.

..



Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


56 ulasan:

  1. Good luck kak Yong meh nak support ngeee

    BalasPadam
  2. hanie dah share ...

    samelah , kkyong .. x perasan pun jadi top blogger , tau prestasi sndiri ... ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. @Ummi hanie,

      jadikan ini platform utk promosi blog.. ;)
      x salah mencuba..

      Padam
  3. dah klik like! heeee....... nk share tp takot plak ada yg 'selongkar' blog yus plak! heeee....

    BalasPadam
    Balasan
    1. @eus,

      eh, takut saper yg selongkar blog eus tu.. ;)

      Padam
  4. dah klik like!!!! heheheeeee...

    BalasPadam
    Balasan
    1. @eus,
      terima kasih yus.. antara yg terawal memberi sokongan.. kakyong terharu..

      Padam
  5. zie dah share malam tadi K.Yong tp xde pulak tinggal komen kat situ.. memang kena tinggal komen ker.. Btw, good luck yer...

    BalasPadam
    Balasan
    1. @zie fauzi,

      x wajib tinggalkan komen.. tp just utk rekod kakyong jer..

      mana tahu ade rezeki.. boleh buat cabutan bertuah.. ;)

      Padam
  6. banyak juga hadiah tu
    moga berjaya jadi top blogger, kakyong

    BalasPadam
  7. Oh..ada contest baru pulak...byk bebenor!

    BalasPadam
    Balasan
    1. @cyza,

      yup.. byk.. tinggal pilih & fokus jer.. ;)

      Padam
  8. Tak der hal kak boleh je sokong :D

    BalasPadam
  9. Benjy dah VOTE semoga kak yong berjaya :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. @Benjy,

      terima kasih benjy.. suka kalo ramai kwn blog mcm benjy.. bukan setakat wish jer tp betul2 tunjukkan sokongan.. terima kasih atas sokongan selama ni..

      Padam
  10. banyak tol kontest sekarang ye.

    BalasPadam
    Balasan
    1. @titan,

      ya betul... rembat mana yang sempat jer dulu.. ;)

      Padam
  11. rasa2nya blog kakyong memang dah top...apa2pun semoga berjaya:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. @teratai..

      mana ada top.. kalo TOP sure dah boleh dpt kurang2 50 klik... ;)
      tak mudah nak minta sokongan... kuatkan hati jer la..

      Padam
  12. Balasan
    1. @papa mifz,

      terima kasih.. meh la tolong klik2 sharing button tu... ;)

      Padam
  13. 50usd la kakyong, bukan 150 hehe. Apa2 pun good luck :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. @ Affan,

      hahhaaaa... terima kasih.. camana leh tertambah 1 kat depan 50 tu... hihihkkk.. terima kasih ya sebab bgtau error ni..

      Padam
  14. ada A la hujung hehe baru perasan

    BalasPadam
    Balasan
    1. @nuriz..

      tu la, x tau sistem depa camana tah.. lepas isi form tu.. jadi cam gitu title nya.. x leh nak edit..

      Padam
  15. Balasan
    1. @puanbee..

      boleh tolong tweet sehari sekali.. ;)

      LIKE FB & +1 tu, sekali ja lah boleh..

      Padam
  16. good luck kak yong, saya dah tekan semua button tu tanda sokongan :)

    BalasPadam
  17. semoga berjayo yer kakyong...amin...

    BalasPadam
  18. Misi selesai kakyong, +1 dan share untuk blog kakyong, semoga berjaya menjadi pemenang.

    BalasPadam
  19. misi saya juga selesai kak yong.. jom review alexa

    BalasPadam
  20. Insya Allah nanti Nida buat ye Kak Yong..:)

    BalasPadam
  21. http://wanwidget.com/
    rangking kat malaysia pon dah best, terbaiklah, jap saya tekan link tu jap

    BalasPadam
  22. kakyong, kat entri tu dah takleh komen kan? ke saya yang taktau cane..hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. @cikpuanhady..

      x leh komen.. boleh jer la.. komen cam biasa jer la.. either u sign in guna a/c twitter @ FB..

      Padam
    2. @cikpuanhady @ Has..

      a'a la dah x leh komen.. admin yg off kan kot.. tak nampak apa rasional depa OFF kan komen tu..

      Padam
  23. good luck..kenapa tarikh kat atas 29 Febuari

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih kak ina kl..

      n3 ni sticky kak.. ;)

      Padam
  24. mampir pertama untuk silaturahmi dengan kakyong

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih bang iwan...

      jemput lah singgah lagi..

      Padam
  25. ok kak yong. dah klik mana yg ada.. gd luck

    BalasPadam
  26. Ok KakYong, myra dah klik 3 button tu.. Good luck tau..

    & tima kasih sudi komen kat entry contest, kalau sudi komen selalu pun takpe, dah tak banyak masa nieh :)
    http://denaihati.com/nikon-d90-gadget-impian-mj

    BalasPadam
  27. jemput kakyong join GA =)

    http://acaiberryputrajaya.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-hayat-acai-berry.html

    tq

    BalasPadam
  28. kakyong dtg nak support kakyong ..

    BalasPadam
  29. BEST LA... SELAMAT BERJAYA SAYA UCAPKAN...

    BalasPadam

Terima kasih atas sumbangan idea anda.. komen anda akan diluluskan sebaik saya online.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...