Ahad, 12 Februari 2012

Home » , , » Buahtangan dari kak Emila Yusof

Buahtangan dari kak Emila Yusof





Salam bahagia,,


Saya dapat hadiah dari kak Emila Yusof... kome ade...??? Jangan jeles...






Saya memang suka jengah ke blog kak Emila.. saya suka tengok doodle dan hasil lukisan nya.. kreatif dan cantik serta tersendiri...  sangat berbakat.. 


JOm jengah blog kak Emila Yusof..  


Tahniah kepada kak Emila kerana menjadi finalist dan mendapat undian ke 2 terbanyak untuk kategori Best of the Best blog of the year untuk Social Media Award 2012. Semoga berjaya kak.





Anak dara saya berkenan sangat dengan bunga raya ni.. "nanti ibu lukis untuk kakak,  cantik-cantik macam ni tau!!"  ... senyum lebor jer lah saya... dah tau ibunya ni tak reti melukis... 


Terima kasih kak Emila.. saya berbesar hati sangat dapat kalendar ini, lebih-lebih lagi  dengan hasil seni kak Emila sendiri. Kena simpan ni buat koleksi peribadi.


..





Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...