Ahad, 12 Februari 2012

Home » , , » Buahtangan dari kak Emila Yusof

Buahtangan dari kak Emila Yusof





Salam bahagia,,


Saya dapat hadiah dari kak Emila Yusof... kome ade...??? Jangan jeles...






Saya memang suka jengah ke blog kak Emila.. saya suka tengok doodle dan hasil lukisan nya.. kreatif dan cantik serta tersendiri...  sangat berbakat.. 


JOm jengah blog kak Emila Yusof..  


Tahniah kepada kak Emila kerana menjadi finalist dan mendapat undian ke 2 terbanyak untuk kategori Best of the Best blog of the year untuk Social Media Award 2012. Semoga berjaya kak.





Anak dara saya berkenan sangat dengan bunga raya ni.. "nanti ibu lukis untuk kakak,  cantik-cantik macam ni tau!!"  ... senyum lebor jer lah saya... dah tau ibunya ni tak reti melukis... 


Terima kasih kak Emila.. saya berbesar hati sangat dapat kalendar ini, lebih-lebih lagi  dengan hasil seni kak Emila sendiri. Kena simpan ni buat koleksi peribadi.


..





Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


12 ulasan:

  1. Saya tengah tunggu hadiah salah satunya mengandungi kalendar daripada Emila Yusof.

    BalasPadam
  2. MEMANG SUKA DGN HASIL LUKISAN DIA, CANTIK DAN TERSENDIRI

    BalasPadam
  3. look nice... kak yong rajin join contest mesti
    byk giveaway dari mereka..

    BalasPadam
  4. bertuahnya bdn dpt gift dr blogger femes..cantik kalendar tu

    BalasPadam
  5. huhh..jeles gak laaa ... ekekekeke ~ ni sbb kkyong pomot blog kak emila utk calon award tu ke ?

    BalasPadam
  6. Wahhh!! bestnyer..
    Cantik :)

    Tahniah ye KakYong

    BalasPadam
  7. banyak betul kakyong dapat hadiah
    rasa jeles la pulak
    hehe

    BalasPadam
  8. wah...untung kak yong dapat kalendar special lagi...'kakak' berkenan tu..hihi

    BalasPadam
  9. tahniah kakyong..comel kalendar tu..

    BalasPadam
  10. Kak Emila punya ilustrasi memang cun.
    Yati ada kalendar kak Emila, tapi tahun 2010. Sampai sekarang simpan, buat kenangan. :)

    BalasPadam

Terima kasih atas sumbangan idea anda.. komen anda akan diluluskan sebaik saya online.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...