Rabu, 11 Januari 2012

Home » , , » WW : Awan pagi di Taman Bertuah

WW : Awan pagi di Taman Bertuah





salam bahagia









p/s :
snap gambar ni selepas hantar anak ke tadika pagi ni..

..


Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


21 ulasan:

  1. sempat lg kak yong ambil gambar ya...

    BalasPadam
  2. subhanallah, kita berada di bawah langit yg sama, situasi yang berbeza kan kak...

    BalasPadam
  3. awan tu tanda cuaca cerah hari ni :)

    BalasPadam
  4. hai sempat lagi tu snp pic adoi..harap2 msa nak amik ank nnti jgn hujan turun risau dia kena hujan dan demam pula..sesi sekolah beu je sdg rancak bermula

    BalasPadam
  5. Cuaca mendung tidaklah anak panas ke sekolah.

    BalasPadam
  6. cantik kakyong .. bee suka tengok awan gak

    BalasPadam
  7. @Anamarza lenguh kayuh basikal.. berenti rehat jap, snap gambor.. hihiii..

    BalasPadam
  8. @Kimmie di sini mendung sepanjang hari KImmie.. masa pkl 10 tu ade lah hujan rintik2 (lebih kecik dr renyai2) tp kejap jer.. dah 2 hari.. awan penuh langit.. tp mendung jer.. kejap panas, tp tetap berawan..

    BalasPadam
  9. @Izan Ishak Alhamdulillah, Maha suci Allah yang menjadikan hari yg indah..

    BalasPadam
  10. @suri Alhamdulillah, balik tdi okay jer cuaca.. mendung mcm nak hujan, awan masih penuh.. ada awan putih ada awan hitam.. sampai lewat petang ni masih belum hujan lagi..

    BalasPadam
  11. @Ladysirna FA agak amazing melihat nya di awal pagi... Subhanallah..

    BalasPadam
  12. @akubiomed Alhamduillah, bbrp hari ni cuaca memang mendung & redup ajer..

    BalasPadam
  13. @puanbee sama lah kita Bee... memang suka melihat apa yg ada di langit.. cuma belah malam x leh nak snap.. kamera cikai.. kalo snap pun dpt gelap jer.. hmmm..

    BalasPadam
  14. awan pagi di taman zie ni dah 2 3 hari mendung tp x hujan2 pun...

    BalasPadam
    Balasan
    1. @zie fauzi

      sama lah ditempat kakyong.. tp ari ni hujan renyai-renyai.. skrg ni berangin jer...

      cuma kain baju lah yg lembap jer.. sampai petang tak kering..

      Padam
  15. Cantiknya awan sedap je mata memandang

    BalasPadam
    Balasan
    1. @eiela

      Alhamdulillah.. memang cantik kan..

      Padam
  16. cantik ... kkyong pakai kamera jenis apa ? hanie pakai olympus tp xpenah lg try snap pic awan..pelangi penah tp xjelas la..

    BalasPadam
    Balasan
    1. @hanie

      kamera kakyong yg satu tu jer lah canon. ade kakyong buat n3 di blog lama dulu.. hrp lepas ni dpt kamera yg lebih nipis.. ;)

      yg ni kakyong snap guna mode auto jer.. x tukor setting apa2 pun.

      Padam

Terima kasih atas sumbangan idea anda.. komen anda akan diluluskan sebaik saya online.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...