Selasa, 31 Januari 2012

Home » , , » Jom mengundi | World Bloggers and Social Media Awards

Jom mengundi | World Bloggers and Social Media Awards




Salam bahagia,






hari ni hari terakhir untuk mencalon kan blog memasing  untuk World Bloggers and Social Media Awards




KOme dah mengundi ke??

Kalo belum , meh daftar kat sini... sign-up


Saya setakat hari ni baru vote 18 blog... saya vote blog yang saya familiar jer...


Tahniah buat Benjy.. undian tertinggi untuk hari ini.. jom undi .. klik jer banner ni..


jom support kawan-kawan saya ni.. klik banner ni tau



most vocal blog pilihan saya



Shopping blog pilihan saya



Photography blog pilihan saya.. thumbs up



best blog of the year... jom ikut saya vote 



kenapa rotikaya.com.. sebab most isu terjah sendiri.. keep it up yer.. thumbs up


saya tak VOTE best F&B blog.. kalo mat gebu calonkan blog dia, saya sure VOTE.


jom vote yang ini juga.. 


Ada beberapa kategori saya tak vote.. sebab saya pun tak familiar dengan blog-blog tu dan kurang arif akan kategori tu.




Jangan lupa SIGN-UP jika mahu mengundi.

Jika anda rasa blog anda layan untuk dicalonkan.. SIla berbuat demikian segera.. sebabnya hari ni last day..



..




jemput semua untuk memeriahkan contest & giveaway ibu sihat anak riang








Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


10 ulasan:

  1. Undi lah blog saya juga kak yon : Cyza Sector (cyza.us). Thanks...nanti saya undi blog kakyon jap lagi.

    BalasPadam
    Balasan
    1. @cyza,

      kakyong tak mencalonkan blog kakyong.. sbb nak stay low-profile jer..

      & kakyong hanya VOTE blog yg kakyong betul2 familiar jer.. yg kakyong tahu kandungan & tahu cara perkongsian blog nya & kenal pemilik blog tu.. x suka sajer2 nak undi tanpa asas... *saya cerewet.. *

      Padam
    2. salam..
      tak gamak nak undi
      kawan yang kategori
      blog WORST tu..sebab
      blog saya lagi worst

      Padam
  2. Balasan
    1. @Nur
      sila kan.. support lah mana2 blog yg Nur kenal..

      Padam
  3. saya dah voted blog yg saya tahu :)

    BalasPadam
  4. eh! ada blog bee eh..cane rleh tak perasan ni...byk jugak yg sama kita vote...sy pun vote yg mana kenal2 n best bagi saya

    BalasPadam
    Balasan
    1. @lin azlina..

      ya bee ada.. utk upcoming blogger for the year.. jom support.. ;)

      Padam
  5. mostly yg kkyong vote tu , juga telah divote oleh hanie ... ;)

    maleh nk massuk , takut stress .. hehehhe :p

    erm,patutnye tmbah satu lg kategori .. parents blog @ mommies' blog , daddy's blog ... mandai2 jek

    BalasPadam

Terima kasih atas sumbangan idea anda.. komen anda akan diluluskan sebaik saya online.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...