Jumaat, 13 Januari 2012

Home » , , » Shahrizal dan drama Atas Nama Cinta

Shahrizal dan drama Atas Nama Cinta




Salam bahagia,


Lama tak update tentang Shahrizal Jaszle (Shahz Jaszle). Adik saya tu sekarang ni masih di Australia untuk penggambaran drama terbaru TV3, untuk slot Akasia, berjudul Atas Nama Cinta, terbitan Zeel Production. Bakal ditayangkan di TV3 pada 8 Feb 2012. 







Shahrizal membawa watak Dr Tengku Farish. 



Tengah review skrip ke ni??


dan lagi gambar depa bersua.. 


kredit semua gambar dari twitpic ShahIskandar


ShahISkandar ni peramah di twitter.. rajin betul dia update gambar sepanjang di Australia.. berbeza dengan Shahrizal.. sejak akhir-akhir ni sudah semakin jarang berkicau.



yang juga berlakon : Tasha Shila, Wan Sheikh, & Aida Aris


Sinopsis drama??? Tak ada.. belum jumpa lagi..


p/s
walaupun tanpa sinopsis, takat tengok gambor pelakon jer.. tapi rasa macam best jer drama ni.. lebih-lebih lagi ada scene di luar negara.. 


...






Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


16 ulasan:

  1. MESTI RAMAI YANG TUNGGU2 NK TGK CITER NIE ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. @adyna

      Gemersik kalbu yg sedang tayang skrg ni follow tak?
      kakyong tak follow.. tunggu Atas nama cinta ditayangkan Feb nanti.. ;)

      Padam
  2. Balasan
    1. @ e.l.i.s.s.m.i.e
      kakyong pun tak sabar nak tunggu..

      Padam
  3. kakyong...jom join ga ni klao rajin
    http://all-contest-ga.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-2012-belog-nemomimosh.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. @Lin Azlina,

      terima kasih Lin, kakyong dah join check link di sini http://www.kakyong.com/2012/01/mega-giveaway-2012-belog-nemomimosh.html

      Padam
  4. Rajin kak yong bertwitter ya, saya tak reti nak bertweet2 ni...huhuhuh

    BalasPadam
    Balasan
    1. @Anamarza

      skrg ni dah jarang Ana.. dulu rajin lah.. tu pun kalo geng bertweet ada... la ni terkejor2 dgn masa.. ;)

      Padam
  5. ohh..ni rupanya si shahrizal tu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. @titan,

      sah2 Shahrizal ni lagi kacak dari Titan.. ;)

      Padam
  6. skrg ni mmg musim drama2 shooting kt luar negara..excited nk tgk hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. @Miss Banu,

      tu la.. dah mula balik drama shoot di luar negara.. dulu masa tahun 1990an, KuasaTek banyak buat/shoot drama kat luar negara... la ni trend dah kembali.

      Padam
  7. shah jaszle ni adik kakyong btol2 ke?,.wah!,.^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. @**::CIKNUURUL::**

      bukan adik kandung.. but we're family... ;)

      Padam
  8. heheh .. sampai org ingat adik kakyong dah ..

    BalasPadam
  9. Seronoknya, berlakon sampai ke Australia.
    Yati nak tengok cerita pukul 10.30 malam kat tv3 sekarang ni. Ape ke nama tajuknya, bunga apa ntah, ada Shahrizal juga kan. Tapi tak pernah dapat tengok, pukul 9 lebih dah hanyut. Huhu...

    BalasPadam

Terima kasih atas sumbangan idea anda.. komen anda akan diluluskan sebaik saya online.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...