Isnin, 16 Januari 2012

Home » , , » Rekod Statistik blog 2011

Rekod Statistik blog 2011



Salam bahagia,


Ini hanya rekod pembakar semangat.. supaya terus bermotivasi untuk berblog.



rekod dari google analytic


JIka tengok dalam graf tu.. puncak paling tinggi tu dicapai semasa masih berhosting wordpress.. big grin UV harian paling tinggi pernah dicapai adalah 8K. Masa tu sedang HITs dengan drama bersiri Nora Elena.. 

Bila dah kembali ke blogspot.. UV harian paling tinggi pun dalam 800 jer.. belum pernah reach 1k lagi.. tongue

Agak sukar untuk capai rekod yang seperti 2011 bagi tahun 2012... apa-apa pun dalam tempoh Mar 2011 hingga Dec 2011, pernah lah jugak kan mencapai:
  • 1/2 juta lawatan
  • 0.39 juta UV
  • 0.935 juta pageview



dan ini carian terhebat tahun 2011... 


Tahun ni macam tak sempat jer nak review drama @ filem macam tahun lepas.. makanya tahun ni (actually sudah mula sejak Nov 2011 lagi) blog ini akan menjadi rojak dengan segala isu yang terlintas di kepala atau yang dibaca. 



Insya Allah, projek untuk 2 bulan pertama ini adalah :
  • small giveaway.. soon akan dilancarkan.. berganding dengan seorang kawan blog (dia sponsor hadiah), tapi jika ada yang sudi nak sponsor.. boleh jer contact kakyong72@gmail.com
  • menghabiskan projek/segmen review blog yang tahun lepas punya... Segmen review yang baru akan hanya saya buka sebaik saya selesaikan segmen yang lalu
  • review alexa blog kawan-kawan atas dasar mutual @ exchange review



..






Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...