Selasa, 3 Januari 2012

Home » , , , , » Prestasi blog kakyong[dot]com© - Dec 2011

Prestasi blog kakyong[dot]com© - Dec 2011





Salam bahagia,


Entry sekadar rekod puan punya blog.






Nampaknya dari segi visits & UV, angka bulan Dec 2011 adalah lebih baik sedikit dari bulan Nov 2011.

Tapi avg time on site & bounce rate, semakin tak best.. teruk benor angka tu... harap2 ada masa untuk study pasal bounce rate tu.. 



Ini pula top 10 referral.. Terima kasih semua atas sokongan






dan si Peramah untuk bulan Dec 2011..






dan sebagai penghargaan saya letakkan feed blog untuk 2 top-referral & 2 si peramah di bahagian footer, akan kekal di situ selama 1 bulan. 







rank terbaru... terima kasih pada Benjy, NurMisnan & Ziefauzi yang sudi review alexa saya 

*ZieFauzi,- nanti kakyong balas review yer.. btw, blogspot memang susah nak kasi ringan.. kalo dapat below 200Kb dah kira okay.. kalo buang nuffnang, memang boleh ringan sikit.. tapi mana buleh nak buang Nuff kan.. hihiii..



sekian. *hilang mood pulak nak tulis panjang2 di petang hari ni*


...


jemput semua untuk memeriahkan contest & giveaway ibu sihat anak riang








Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...