Sabtu, 7 Januari 2012

Home » , » Mega Giveaway 2012 Belog Nemomimosh

Mega Giveaway 2012 Belog Nemomimosh




Salam bahagia,

Saya ditag oleh cikgu Tunz.. 



Klik banner laju-laju



Anda bakal memenangi salah satu daripada hadiah ni... 10 hadiah tau disediakan..  pemenang dipilih melalui UNDIAN..






Dengan keterujaan melihat hadiah yang lumayan ni... kesukaan semua makdara dan anak dara... saya menjemput kawan-kawan yang disebut namanya ini untuk join giveaway ni
Cepat-cepat klik link INI... 

Sekian.. 
..

saya menjemput rakan dan kenalan blog untuk menyokong dan sertai contest & giveaway ibu sihat anak riang. terima kasih.











Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


13 ulasan:

  1. giveaway lagi...rajinnya kak yong..good luck...hadiah pun menarik tu :)

    BalasPadam
  2. @Kimmie hari minggu adalah masa utk join GA byk2.. ;)

    jom join GA ni... cool lah penganjurnya.. sponsor sampai 10 beg tangan...

    BalasPadam
  3. gud luck kak yong n tahniah menang baucar :)

    BalasPadam
  4. teruja betul tengok henbeg comel2 cantek2 tuh..haihh...kalo dapat best nyer...hehehe~! gudluck ye kakyong ;)

    BalasPadam
  5. bagus kak yong...itu satu kaedah menghiburkan hati juga bila menang senyum lebar2 tau

    BalasPadam
  6. suka tgk blog kak yong skrg....cantik

    BalasPadam
  7. @ibu MZW @ farah idayu sapa lah yg tak teruja tgk henbeg2 tu... jamu mata buat release tension..

    BalasPadam
  8. @azura Insya Allah.. :D
    harap2 ade rezeki... berkenan yg beg no 3 @ no9.. almaklum senang nak letak brg2 anak2.. susah kalo henbeg kecik.. hihii

    BalasPadam
  9. @SYaMiLa terima kasih sya.. ni pun dlm proses nak kurangkan lagi berat blog ni..

    sya sihat ke??

    BalasPadam
  10. Salam k.yong.. Harap2 kita dua antara yg dpt bag tue..:hehe

    BalasPadam

Terima kasih atas sumbangan idea anda.. komen anda akan diluluskan sebaik saya online.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...