Sabtu, 7 Januari 2012

Home » , , » JUmpa Iklan grapevine di pagi hari

JUmpa Iklan grapevine di pagi hari



Salam bahagia,


Hari ni pecah rekod, setelah sekian lama tak online di awal pagi, hari ni saya online sesudah subuh.


Tapi kejap lagi kena offline, sebab anak-anak pun dah bangun. Tak masak pun pagi ni, pesan kat adik tolong belikan roti canai. 


Sempat BW ke beberapa blog dan terserempak pulak dengan beberapa iklan grapevine... 




Kawan-kawan.. kalo kome terserempak iklan macam ni.. selalunya di sidebar, jangan lupa share kan di twitter dan FB kome.. klik ajer ikon twitter & FB tu.. dan jangan lupa masukkan email kome dan earning tu akan di update di akaun churpChurp kome.


Selalunya saya BW tengahari sikit @ belah petang.. memang tak pernah jumpa iklan grapevine. Alhamdulillah, ade le rezeki kecil di pagi hari. (bercita-cita nak cash-outkan ChurpChurp dalam tempoh terdekat ni). tapi selalunya memang takde peluang nak BW di pagi hari.. berkejor dengan macam-macam hal/urusan.


Buat semua, selamat berhari minggu.


..
saya menjemput rakan dan kenalan blog untuk menyokong dan sertai contest & giveaway ibu sihat anak riang. terima kasih.




Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...