Khamis, 5 Januari 2012

Home » , , » #FIRST GIVEAWAY 2012 cik carrot susu#

#FIRST GIVEAWAY 2012 cik carrot susu#




Salam bahagia,


Lagi entri giveaway.. 


klik sini laju-laju untuk join.. due 1 Feb 2012



Okay, disebabkan saya ni memang suka mereview blog kawan-kawan.. jadi meh sini saya review serba ringkas.

  1. saya syorkan Cik Carrot Susu betulkan meta tag tajuk blog.. jika tak pasti apa kah benda nya ni.. sila baca di entri ini >>>  Tips SEO : ubah meta tag tajuk blog
  2. Iklan nuffnang di blog Cik Carrot Susu tu tak cukup SATU lagi.. sebaiknya letak ke3-3 ads kod ni ya.. semak balik yer.. kod untuk ads dalam entri tu..
  3. blog Cik Carrot Susu ni, boleh dicantikkan lagi dengan membuat background tajuk widget di sidebar & border kan sidebar.. agar nampak kemas dan cantik
  4. sebagai blogger baru.. kotak jerit adalah sangat penting... sebab kadang2 orang tak minat nak baca entri, tapi bila depa singgah, kurang-kurang ada kotak jerit/sembang yang boleh depa tinggalkan pesan.. 


Sekian, review dari saya.. 



..

saya menjemput rakan dan kenalan blog untuk menyokong dan sertai contest & giveaway ibu sihat anak riang. terima kasih.





Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


14 ulasan:

  1. Good luck kak Yong, good tips SEO tu

    BalasPadam
  2. semoga berjaa kak yong..lesung batu dah p beli ke? kat bwh pasar besar ipoh tau

    BalasPadam
  3. singgah cari tips ni, kakyong
    thanks

    BalasPadam
  4. review terbaik..


    www.muazfaris.com

    BalasPadam
  5. @tehr hehhe.. cikgu tehr lagi hebat dlm tips blogging ni..

    BalasPadam
  6. @ajumohit thanks aju.. semua blog patut betulkan meta tag blog..

    BalasPadam
  7. @Juan kakyong pun suka.. carot baik utk mata..

    BalasPadam
  8. dah lama2 sikit mcm hanie ni (cewahh perasan) dah xrajin pakai kotak jerit..sbb takut xdan nk BW...

    BalasPadam
  9. @adyna terima kasih Adyna.. belum lagi.. suami asyik mancing jer...

    BalasPadam
  10. @Ummi Hanie kakyong masih guna lagi.. tp so far memang x byk pun.. hihiii.. org tak jumpa kot cari kotak jerit dah kena sembunyi..

    lagipun support segmen Mia..

    BalasPadam

Terima kasih atas sumbangan idea anda.. komen anda akan diluluskan sebaik saya online.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...