Sabtu, 24 Disember 2011

Home » , , » Saya menang hadiah dari House of Pines

Saya menang hadiah dari House of Pines





Salam bahagia,


ALhamdulillah, penyertaan di saat akhir, membuahkan hasil.. terima kasih pada kawan-kawan yang mendoakan (yang wish gud luck tempohari)..

Keputusan boleh tengok di SINI. Senarai peserta di SINI

2 nombor bertuah, 86 & 87



Cabutan ketiga, yang akan memenangi Ana Lulu Checkered Lace Blouse!
86. kakyong  (BS)
Tahniah Kak Yong!



Saya menang blaus kotak berlace.. nampak cantik.. tapi cutting baju tu cam selim bebenor.. nampak gaya memang rezeki baju ni untuk adik bongsu saya. Sebab dia pun orang muda remaja lagi (baru 14 tahun jer pun umur nya), sesuai lah kan pakai baju ruper ni.


Terima kasih House of Pines

mode saya memang sangat happy. Bounce

Alhamdulillah. Lama dah tak aktif join giveaway, dan permulaan untuk bulan Dec 2011 ni amat mengujakan.



Sedikit fakta tentang House of Pines


Premis perniagaannya terletak di :

No.B4, Blok B, Pekan Francais MARA, Jalan Pontian, Taman Sri Pulai Perdana, 81300 Johor Bahru, Johor, Malaysia.(in front of Caltex and nearby Petronas Station and Medan S.O.B.B)

~ orang JB mestilah tahu kan.. ~


gambar ni saya amik dari SINI



Produk jualan :

  • Produk hasil dari nanas seperti : kopi nanas dengan ekstrak tulen tongkat ali, ubi jaga dan ginko biloba; Pineapple chocolate collagen; Pineapples chips; pati jus nanas dengan tongkat ali, pati jus nanas dengan kacip fatimah; pati jus nanas pegaga; kopi nanas kolagen dengan kacip fatimah dan manjakani; kopi nanas kolagen dan lobata; .. nak tahu lanjut.. sila klik SINI laju-laju
  • pakaian fesyen, jubah moden, baju kurung lycra berlabuci, dress, aksesori, minyak wangi antarabangsa dengan harga 1/2 lebih murah dari kaunter .. nak tahu lebih lanjut, klik SINI laju-laju dan juga di SINI.



.. 










Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...