Jumaat, 9 Disember 2011

Home » , , , , » Prestasi blog kakyong[dot]com© - Nov 2011

Prestasi blog kakyong[dot]com© - Nov 2011




Salam bahagia,


Dah banyak kali nak buat n3 ni, tapi manjang jer lupa.. hanya sekadar untuk rekod..






Angka pelawat (visits), unique visitors dan pageview merosot dari bulan lalu..  thumbs down

Hanya bounce rata dan new visits yang bertambah baik sedikit.. itu pun sedikit ajer.. happy 

Apa-apapun, saya nak ucapkan terima kasih kepada mereka yang sudi menjejak ke blog saya ni.



Top 15 referral : (selain google dan blogger)
  1. norhayatiberahim.blogspot.com
  2. kakyong72.blogspot.com (blog personal saya nih, tapi saya dah tak update, baru seminggu ditinggalkan)
  3. esempoi.com 
  4. denaihati.com
  5. busuk.org
  6. spostenterprise.blogspot.com
  7. elissmie.com
  8. syamilamohd.com
  9. sakilacraft.blogspot.com
  10. alinalan.blogspot.com
  11. puanbee.com
  12. ourdreamsoflife.blogspot.com
  13. mak3hero.blogspot.com
  14. ziefauzie.com
  15. homemakers-puteri.blogspot.com


Akhir sekali, si peramah untuk bulan ini, semua blog mereka nih ada dalam "SENARAI BLOG SAYA" di sidebar.




Maaf yer sebab bulan Oct & Nov 2011, saya takde sediakan hadiah comel-comel untuk pemenang.. lagipun bulan Dec 2011 saya baru UP kan banner penaja nya.. jadi kena deal dengan penaja dulu camana, jika penaja masih sudi, maka ada lah peluang si peramah bulan Oct & Nov 2011 dapat hadiah kraft comel-comel dari Sakila's craft.



Alexarank terbaru.. pagerank masih sama.


p/s
ade ke yang sudi jadi penaja bagi segmen si Peramah di blog saya nih... Selalunya orang yang sama jer yang menjuarai segmen si Peramah ni... yer lah kawan-kawan yang rajin support saya kan..
Buat pengunjung yang lain, sudi-sudilah tinggalkan komen, boleh saya berbalas kunjungan ke blog kalian juga.. 






..
jom support saya untuk gadget impian
..








Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


18 ulasan:

  1. nampak macam banyak datang dari enjin carian tu, kakyong

    BalasPadam
  2. kkayong...naper kat bloglist saya blog kkayong xupdate erk? kena isi url apa?

    BalasPadam
  3. @tehr yup 80% adalah dr search engine..
    depa jengah entri lama jer... saya dah lama x buat n3 seo sangat...

    BalasPadam
  4. Terima kasih Kak Yong sebab sudi singgah blog Nur. Nur nampak blog Kak Yong ni memang ada pengunjung setia. Memang seronokkan dapat menambah kenalan. :) Sayang Kak Yong..

    BalasPadam
  5. @Lin Azlina buat suspend jer lIn ni.. ingatkan apa lah masalah dgn blog kakyong tadi..

    BalasPadam
  6. @Nur di sini hanya cerita2 umum jer.. kesah anak2 simpan di blog ini
    http://ibualiya.blogspot.com/

    BalasPadam
  7. @Ummi Hanie terima kasih hanie.. tp yg tak best tu, sbb merosot... dah lama tak buat review drama... kalo tak mahsyuk juga trafik..

    BalasPadam
  8. yee dua2 kategori ada blog bee ..

    BalasPadam
  9. Wah menarik tu trafik. Tahniah :)

    BalasPadam
  10. Saya akan rajin tinggalkan komen. Hehe. :D

    BalasPadam
  11. @puanbee Bee memang kawan yg setia support blog ni.. ;)

    BalasPadam
  12. @sop Alhamdulillah, sop ada lah sikit2 dr search engine.. hihii

    BalasPadam
  13. Salam..
    mantop tu..teruskan
    berkarya dan menulis
    saya suka orang berblog
    dari ber FB :)

    BalasPadam
  14. ok la tu kak yong...saya banyak bergantung pada ping busuk...

    BalasPadam
  15. tahniah kakyong. Oklah tu visitor kakyong, selalunya kalau rajin update, ok kan.

    TQ juga sbb selalu jadi pengunjung blog yus...:)

    BalasPadam

Terima kasih atas sumbangan idea anda.. komen anda akan diluluskan sebaik saya online.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...