Sabtu, 24 Disember 2011

Home » , , , , , , » Keyword lagi 'Rahsia Hati"

Keyword lagi 'Rahsia Hati"





Salam bahagia,


hari ni keyword popular adalah Rahsia hati.

Memula tu tak faham jugak, apa dia "Rahsia Hati" yang dicari nih.. 

Selepas ditanya dengan makcik google.. owhh.. rupanya drama bersiri produksi Rosyam Nor yang dilakonkan oleh Rita Rudaini dan Aaron Aziz, ditayangkan di Astro Prima sekitar tahun 2009.

Haaa.. Aaron Aziz lagi.. sejak dia semakin popular satu Malaya ni.. ramai pulak yang korek-korek lagi semua drama lakonan Aaron yang lalu.. saya pun baru jer korek-korek semula drama Cinta Gila, juga lakonan Aaron Aziz dan Rita Rudaini



gambar ni saya cilok dari SINI
nak tahu apa lagi ada kat link tu jangan lah malu2 untuk KLIK,
mungkin di situ ada jawapan yang anda cari.


ini ost nya Datanglah - Faizal AF




Ada siapa yang pernah @ dah tengok drama bersiri nih.. best ke???!! Saya takdak Astro, jadi memang ketinggalan lah.. lain la kalo drama ni dapat masuk ke RTM @ TV3.. boleh lah jugak sesekala saya layan.



p/s 
dalam berita kemarin ada sebut pasal Astro nak bekalkan siaran tv PERCUMA.. dengan pelancaran tv satelit percuma pertama di Malaysia, mulai tahun 2012.  

Bila saya baca betul-betul berita tu, yang percuma hanya untuk 50,000 melalui program e-kasih (program apa nih, apsal saya tak tau?!!) 

Yang selain tu kalau nak percuma siaran tv Astro tu (mungkin selective channel je kot), kena lah beli decorder dan piring Astro... ada faham.. batting eyelashes  ..agak2 berapa yer harga decorder dan piring Astro tu???








Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...