Jumaat, 23 Disember 2011

Home » , , » Jom kenali saya @ Contest kenali blogger

Jom kenali saya @ Contest kenali blogger




Salam bahagia,



hari ni suka-suka nak join segmen/contest blogger dari blog adik manis Wanny






Perkara yang saya nak tanya wanny :

Bagaimana Wanny menguruskan masa antara belajar dan berblog? sebabnya Wanny ni tua setahun ajer dari adik bongsu saya, tapi dari persembahan blog yang comel dan kreativiti membuat doodle, tentu Wanny ni bijak dan kreatif orangnya. 

Satu lagi nak tanya.. macamana dengan keputusan PMR..??? ..... sajer jer tanya, walhal Wanny dah announce pun di SINI. Tahniah dek, Hebat tu.. semoga lebih cemerlang dalam SPM nanti

satu lagi kakyong terperasan, link di button/icon HOME wanny tu rasa macam ade silap sikit... cer semak semula ya..





ini antara hadiah yang ditaja :

2.Cursor by http://iffahfakhira.blogspot.com/
3.Topup Rm 30 dari http://www.miecyber.com 
4. 2 Flash Banner dari  http://www.farhanfuad.co.cc/
5. 3 Shawl dari http://chentanurulmlk.blogspot.com/
6.2 header GIF dari  http://bloggerhaniada.blogspot.com
7. 2 X rm10 topup dari http://juliajamaludin.blogspot.com
8.2 X Header dari MUNA RAHIMAH 



Jika suka nak join.. meh klik banner ni.. 


due 25 Dec 2011



Saya menjemput : Kak Azatie dan PuanKutu untuk sama-sama memeriahkan contest kenali blogger ni.



jemput semua untuk memeriahkan contest & giveaway ibu sihat anak riang







Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


10 ulasan:

  1. mnarik juge segmen ni yer ...

    dsn dpt kenali kkyong lebih lnjut ... hehe

    p'anjurnye pun mude lg ... ;)wah siap ada hadiah tu

    BalasPadam
  2. @Ummi Hanie rajin juga blogger2 muda ni buat segmen & contest.. rasanya spnssor pun geng2 blogger muda juga... kita yg dah pangkat 'makcik' ni sajer lah nak nyebuk.. konon2 jiwa muda lagi.. hehhehe.. berkenalan2 tak mengira umur kan hanie... ;)

    BalasPadam
  3. hehe, ibu yang rajin berblog. kagum ni.

    BalasPadam
  4. @Intanberlian berblog mengisi masa & menjengah khabar kawan-kawan.. :)

    BalasPadam
  5. salam..
    yang last tu confirm..
    mesti perkiraan nya tepat
    tak boleh lah Hubby nak
    spend di luar ye..he he

    BalasPadam
  6. kakyong...gudlak...malasnya nk join ga skang....mood hilangla..kakyong..sy nak buat beza komen admin tu tp apesal xjadi erk...

    BalasPadam
  7. @adyna terima kasih adyna.. lama eh tak dengar berita.. cuti ade ke balik Ipoh??

    BalasPadam
  8. @zulkbo kakyong tukang kira jer.. tp duit semua suami pegang... :(

    BalasPadam
  9. @Lin Azlina tak jadi ker.. jap nak g jengah blog lin...

    BalasPadam

Terima kasih atas sumbangan idea anda.. komen anda akan diluluskan sebaik saya online.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...