Jumaat, 30 Disember 2011

Home » , » END YEAR MEGA GIVEAWAY 2011

END YEAR MEGA GIVEAWAY 2011





Salam bahagia,


Kali ini ditag oleh kak sari. 



sila klik banner untuk join yer... esok last day..



nota : tajuk ni sepatutnya 'year end'..bukan 'end year'..  alang-alang dah guna BI, gunalah dengan phrasa yang betul kan..







kome nak kena follow @ LIKE semua penaja nih.. tapi kan.. jika tengok respond, dah lebih 360 yang join..  walhal giveaway ni baru jer kick off pada 22 Dec 2011.. wow, saya terKAGUM... Tahniah.. memang betul2 ada x-factor pemilik blog nih... 




btw, perasan jugak ade blog sponsor yang followernya baru cecah 200 orang.. maknanya ade lah yang tak follow syarat2 ni... 


untuk tengok hadiah-hadiah yang menarik, sila klik SINI.. memang rambang mata weih..


Update :
Saya langsung terlupa nak menjemput kawan-kawan join giveaway ni, tongue teralpa dengan hadiah yang menarik tu..batting eyelashes   maka dengan besar hati nya , kakyong nak menjemput kawan-kawan yang kakyong senaraikan ini untuk sama-sama memeriahkan giveaway hebat ini. Semoga kita sama-sama ada rezeki.



Nak join sila klik banner di atas tu yer.. rock on!





Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...