Ahad, 4 Disember 2011

Home » , » Bloglist Setahun Dari Anastasyea

Bloglist Setahun Dari Anastasyea




Salam bahagia



bloglist+setahun+anastasyea1
gambor ni saya copy paste jer dari blog Anastasyea.. kurang faham apa maksud kunci emas diselitkan dengan rantaian nih..



Yang sebenarnya, blog saya ni pun tak banyak mana pun blog yang ada dalam senarai bloglist saya tu.  nerd     Memandangkan Anastasyea offer bloglist untuk setahun.. saya pun suka sangat nak join.. Manalah tahu dapat sikit tempias trafik dari blog Anastasyea winking


ini bukti tugasan yang saya dah siapkan.. semua button dah klik



Jom la join reramai... tutup pada 11 Dec 2011.. ada banyak masa lagi nih. Untung tau.. link blog anda akan berada dalam bloglist Anastasyea selama setahun tau.. setahun.. bukan sebulan... thumbs up



Yang sebenarnya saya terbaca pasal ni masa jalan2 ke blog Bardboo



..


gadget impian saya.. jom support saya.. klik gambar yer







Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


4 ulasan:

  1. Terima kasih kakyong join bloglist anastasyea =)

    www.anastasyea.com

    BalasPadam
  2. @Anastasyea Aida sama2.. support mana yg termampu... sambil ambil peluang

    BalasPadam
  3. @Ummi Hanie join hanie jgn tak join.. peluang utk tamabh kenalan

    BalasPadam

Terima kasih atas sumbangan idea anda.. komen anda akan diluluskan sebaik saya online.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...