Sabtu, 10 Disember 2011

Home » , » Birthday giveaway by Cikgu Hani

Birthday giveaway by Cikgu Hani





Salam bahagia,


Giveaway yang mudah... jom join.. klik gambar MUHAMMAD ALIF FAIZ BIN MOHD NAIM, yang akan genap 2 tahun pada 11 Dec 2011. 







Selamat harijadi yang ke2 Alif Faiz.. semoga membesar dengan bijak berkat susu ibu.

p/s
Anak dara saya dah 3 tahun, masih juga suka ngempeng.. susah betui nak wean-off.. 




.. 
jom support saya untuk contest gadget impian
..



Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


12 ulasan:

  1. moga2 selamat dan gembira selamanya, kakyong

    BalasPadam
  2. @tehr yer anak2 berhak mendapat kegembiraan begitu juga ibu & ayahnya.. ;)

    BalasPadam
  3. gudluck kkyong ;)

    cer kkyong letak ape2 kat tmpt ngempeng tu ... hanie wat camtu , alhmdllh berkesan ;)

    BalasPadam
  4. @Lin Azlina kakyong tahu Lin mesti suka GA mcm ni.. ;)

    BalasPadam
  5. @Ummi Hanie dah mcm2 hanie.. dia pandai lap.. siap cari sapu tangan, basahkan dgn air.. adoi.. gelihati kita dibuatnya.. yg belum letak lagi daun pahit, daun patawali tu.. so pesan kat ayahnya cari, x dicari2 nya lagi.. tp mertua cakap kat area ulu kinta tu memang ada.. situ kan ala2 hutan semak lagi..

    BalasPadam
  6. saya tag awk dlm satu contest..hope sudi join..

    BalasPadam

Terima kasih atas sumbangan idea anda.. komen anda akan diluluskan sebaik saya online.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...