Rabu, 21 Disember 2011

Home » , » Back To School Giveaway

Back To School Giveaway




Salam bahagia,



Okay, tengah malam ni sebelum masuk tidur saya UP kan dulu entri giveaway ni.. dah lama tak kemaruk giveaway.. sekali tengok hadiah yang ditawarkan sangat lah comel.. hehhe.. berkenan kan beg ni untuk anak dara saya...



12" Hard/Egg Shell Back Pack 
 

Kalo kome nak join.. jom klik banner di bawah ni.. lambat lagi duenya pada 31 Dec 2011.







..
..





Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


10 ulasan:

  1. hadiah menarik tu..
    good luck kak yong

    BalasPadam
  2. amboi beg..budak2 dulu beg ada logo umbro pun dah seronok sangat.

    BalasPadam
  3. good luck kak yong...
    mood blogging saya tengah merundum 2-3 hari ni..Ga/contest apatah lagi...huhu

    BalasPadam
  4. @gnesop.com memang menarik sop... kalo dpt bleh lah Anis (anak no2) guna utk g tadika.. ;)

    BalasPadam
  5. @ROJAK
    anak2 skrg ni pengaruh kartun.. mcm budak dedulu la, dpt beg otomen tu habis suka hati lah..

    BalasPadam
  6. salam..
    cumie22 utk ank girl mmg nmp manis lebih2 lagi warna pink

    BalasPadam
  7. @MamaYatie
    kakyong pun lani tgh kureng idea.. tu yg dok cari2 giveaway nak join..

    BalasPadam
  8. eh... awok pun berkenanlah ... nk join le

    gudluck also kkyong ;)

    BalasPadam
  9. @suri betul2.. anak2 dara kecik memang suka sgt pink..

    BalasPadam

Terima kasih atas sumbangan idea anda.. komen anda akan diluluskan sebaik saya online.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...