Ahad, 18 Disember 2011

Home » , , » Baby Cute Contest by Baju baby atas rak online shop

Baby Cute Contest by Baju baby atas rak online shop




Salam bahagia,


hari minggu, jadi kita join contest lah yer.. kali ini saya ditag oleh Nurul Syafareena. Terima kasih sudi tag.


Anak saya dah besor.. dah melepasi umur 2 tahun.. jadi saya pertaruhkan gambor anak sedara saya.. yang bernama Muhammad Adib Ammar, yang baru jer berumur 1 tahun.



gambar ini semasa Adib berumur 10 bulan.. 


ini butiran yang diperlukan :

  • nama saya : kakyong HY Ibu3A
  • nama anak saudara : Muhammad Adib Ammar bin Jasni
  • tarikh lahir : 18 Dec 2010... hari ini genap setahun sudah.. hepi besday Adib...  batting eyelashes 





Hadiah yang bakal dimenangi :

Pemenang Tempat Pertama (owner blog) :
jika pemenangnya lelaki,
Akan menerima SEHELAI T-SHIRT HATE HERO.
 jika pemenangnya perempuan,
Akan menerima SEHELAI DRESS + SEHELAI SHAWL.


Pemenang Tempat Kedua (owner blog) :
jika pemenangnya lelaki,
Akan menerima SEHELAI TSHIRT BAND untuk peserta lelaki.
 jika pemenangnya perempuan,
Akan menerima DUA HELAI SHAWL untuk peserta perempuan.


*pemenang hanya seorang*
*kalau perempuan dapat hadiah untuk perempuan..dan sebaliknya...harap maklum*

Pemenang tempat pertama (baby) :
Akan menerima 2HELAI ROMPERS + 2 PASANG BURSHA + 1PASANG TIGHT

Pemenang Tempat Kedua (baby) :
Akan menerima SEHELAI ROMPERS +1PASANG BURSHA





Menarikkan hadiah-hadiahnya... jika suka.. sila la klik banner untuk join.. tarikh tamat contest pada 8 Feb 2012 (lbanyak masa lagi ni)






Dengan ini saya menjemput kawan-kawan saya ni untuk sama-sama memeriahkan contest baby comel ni : Hez Umi Ina, Ummi Hanie, Pija dan Papa Mifz .. fuhhh, jenush nak pikir siapakah kawan-kawan blog yang ada anak kecik ni..




..
..






Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


10 ulasan:

  1. tahniah...anda salah seorang pemenang :

    http://www.eyriqazz.com/2011/12/senarai-pemenang-contest-6-in-1-dan.html

    BalasPadam
  2. anak2 dah besar semua
    dah tumbuh janggut/misai
    hahaha

    BalasPadam
  3. hanie pun kena tag yg sama .. dan kali kedua ditag oleh kkyong pula ... hehe .. xmengapa..time kasih ;)

    tahniah yer ... kita sama2 mng GA Eyriqazz tu ! ;)

    BalasPadam
  4. @Eyriqazz

    terima kasih eyriqazz.. semalam dah email kan details.. :)

    BalasPadam
  5. @tehr
    hahhaha.. kalo dah tumbuh misai janggut, tak dapek nak ditolong..

    BalasPadam
  6. @Ummi Hanie
    tahniah juga untuk hanie.. jgn lupa join contest ni yer..

    BalasPadam

Terima kasih atas sumbangan idea anda.. komen anda akan diluluskan sebaik saya online.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...