Ahad, 25 Disember 2011

Home » , » Alycia Mega Giveaway 2011...

Alycia Mega Giveaway 2011...






Salam bahagia,


Kami ni sebenarnya jarang atau boleh kata tidak pernah lagi ambil gambar lengkap sekeluarga.. bukan tak mau amik, tapi suami suka cakap saya ni ngada-ngada.. batting eyelashes suami memang tak berapa nak amik port bab bergambar nih.. jadinya saya ni banyak amik gambar anak-anak ajer. 




ini ajer lah gambar saya dan anak-anak dalam tahun ini yang saya kira agak ceria sedikit.. hehhe... ni pun adik ipar yang tolong snapkan.. 



hadiah utama giveaway ini adalah photoshoot.. saya rasa tak reti nak buat ayat "kenapa saya nak photoshoot itu?"... hehehhe.. sebabnya saya ni tak pernah buat photoshoot dan jadi tak reti nak kata teruja ke tak.. tapi rasanya gambar saya ni tak lengkap seperti syarat yang Alycia inginkan iaitu gambar satu keluarga yang ceria.. 


Pandangan saya tentang blog Alycia? 

Oh.. saya pernah buat review blog Alycia Hot Mama Wannabe.. jadi pandangan saya seperti yang ada saya sebut dalam review tersebut.. "blog yang cantik. tapi perlu diperbaiki beberapa perkara seperi yang pernah saya sebut dalam review tersebut"


Kalo ade rezeki dapat FM kebaya nyonya ni pun best kan.. dapat menambah koleksi FM..







kome yang nak join.. cepat klik gambor di bawah ni.. due 31 Dec 2011







.. Jom meriahkan sekali contest & giveaway ibu sihat anak riang..



Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...