Rabu, 30 November 2011

Home » , » Small Giveaway by Inas and Hakimah

Small Giveaway by Inas and Hakimah






Salam bahagia,


Saya ditag oleh kak Azatie.. kak Azatie ni memang rajin join giveaway.. saya pun sebenarnya agak lama juga tak aktif join giveaway.. sebelum ni blog giveaway saya di SINI.. tapi saya dah malas nak update.. tak larat nak menten 3-4 blog (termasuk blog bisnes yang dah macam chipsmore...)  


NI hadiah yang ditawarkan..


First Place : Topup RM 10 + Edit Blog + Header Free
Second Place : Topup RM 5 + Edit Blog + Header Free
Third Place : Topup RM 3 + Edit Blog + Header Free


Saguhati : 3 Header Urban .




Header Urban? camana kah yang dikatakan header urban tu... thinking  saya sebenarnya suka header yang simple. thumbs up  macam header blog saya nih... 


kakyong[dot]com©
simple kan.. biar orang kata tak comel.. 



kome nak join.. sila klik banner nih.. 


Saya paling lemah kalo join giveaway yang request tag kawan-kawan nih... tongue len kali buat giveaway, tak perlu lah nak tag-tag bagai nih... sebab syarat2 lain pun dah banyak kan.. heheh.. sendiri pikir lah kan... kan saya dah membebel, .. sapa lah yang saya nak tag nih.. kawan-kawan blog saya yang rapat mostly ibu-ibu yang sibuk.. tapi tak palah saya tag ajer .. lagipun due date lambat lagi kan.. (penganjur sure cuak ni... kalo nak join, join jer lah kan, ni membebel plak..)... 


saya tag Hezlina, MamaYatie dan Pijah




p/s
 puan penganjur jangan kecik hati jer..  cool



..
segmen rerama berterbangan akan ditutup jam 11.59 malam ini, 30 Nov 2011
..





Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...