Sabtu, 19 November 2011

Home » , , » Saya nak Macaron dari Yanmie

Saya nak Macaron dari Yanmie




ada tak yang tak terliur dengan Macaron cikmin nih..


“Inilah masanya untuk merasai makanan paling sedap dari negara Perancis, makanan yang menjadi fenomena sejak akhir-akhir ini di Malaysia, iaitu Macaron, Yanmieonline.com dengan berbesar hati ingin memberikan kepada 5 orang pemenang bertuah untuk merasai keenakan Macaron tersebut, tunggu apa lagi?, sertainya sekarang, secara tidak langsung membantu beliau untuk untuk mendapatkan gadget idamannya!!!!”



p/s
Saya tak merasa lagi makan macaron nih.. walaupun sepanjang tahun ni ramai blogger dok sebut pasal macaron nih... selain support Yanmie untuk menang gadget impian nya.. saya berharap ada lah rezeki saya nak makan macaron... Happy 1


..



Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


4 ulasan:

  1. tak pernah makan lagi macaron ini, teringin jugak:)

    BalasPadam
  2. xpernah mamam macaron nih .. gayanye mcm sedapp bebenor ... :p

    BalasPadam

Terima kasih atas sumbangan idea anda.. komen anda akan diluluskan sebaik saya online.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...