Ahad, 20 November 2011

Home » , , , » Review blog Lelord-Mama Najla

Review blog Lelord-Mama Najla






tolong saya menangi gadget impian!!






Salam bahagia,


Sudah lebih 6 bulan saya tinggalkan projek mereview blog nih… ni baru ade mood nak mulakan semula..




Ni banner mama Najla.. comel kan… mata siap terkelip-kelip lagi..


Apa ya yang saya nak review.. Smile with tongue out huwa huwa… dah lama tak mereview, jadi bingung jap nak mula dari mana.. Question


Kita check ranking lah dulu ya.. yang sebenarnya, saya dah pernah nak buat review masa bulan Oct 2011 dan memang saya ade printscreen ranking blog Mama Najla masa bulan tu… tak caya tengok sini..




dan ini adalah rank terbaru



Apa sebab rank jatuh sebanyak itu dalam tempoh 1 bulan 10 hari??? Hmmm... saya pun tak tahu... hahhaaa... Spaced



Berat blog Mama Najla.. rasa macam fair ajer.. sebabnya blog saya yang satu lagi tu pun.. berat jugak.. hihiihhii.. lebih berat pun dari blog Mama Najla.. 


Apa lagi ya saya nak komen.. :

~ saya rasa elok sidebar belah kanan kiri di bawa ke belah kiri  kanan.. lebih mesra SEO.. 

~ widget 'komen terbaru' di sidebar kanan : saya rasa tak perlu kot.. elok ganti dengan arkib blog..

~ Arkib blog @ blog archive tak ada.. hanya ada tunjuk 5 entri terbaru ajer.. susah saya nak explore entri yang lama-lama bila takdak arkib blog nih... so , sila letak ya.. mudah unuk rujukan semua kawan-kawan dan pengunjung blog



Blog Mama Najla ni, kalo lihat pada template nya memang cantik.. almaklumlah design ditempah khas @ customize dari WhiteyMommy.


Siapa mama Najla nih... ?? Wink  Kalo nak kenal, sila sila singgah ke blog beliau yer... sonok juga baca kesah beliau yang kini menetap di Dubai... Mama Najla ni rajin masak tau.. macam-macam resepi dia kongsi kat blog... Thumbs up


..

buat Mama Najla aka Lelord... maap lah yer.. sebab dah nak hujung tahun baru sempat kakyong nak buat review blog Mama Najla.. hepi blogging... cherish life!!  Happy


..







Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...