Selasa, 29 November 2011

Home » , , » Jom intai-intai Butik Si Kecil Comel Lote Collections

Jom intai-intai Butik Si Kecil Comel Lote Collections





Salam bahagia,


Hari ni nak cerita pasal Butik Si Kecil Comel Lote Collection... butik ini milik sahabat saya, Wan Anie... kami tak pernah berjumpa lagi tapi dah hampir 2 tahun juga kami berkenalan melalui blog. Walaupun jarang-jarang bertegur sapa di blog.. tapi ikatan tu tak pernah rasa terputus. Dekat sokmo dihati, walau jauh.


Sahabat saya ni bukan setakat berbutik di blog dan FB.. tetapi juga punya outlet di Tesco Bukit Beruntung, Rawang... 

Showroom CLC @ Tesco Bukit Beruntung
dibuka jam 9.30am hingga 10.30pm



Jom kita tengok apa produk yang menarik (yang saya tertarik debom) di Butik Si Kecil Comel Lote Collection..








Saya ni sejak tak bekerja memang susah sikit nak membeli baju untuk anak-anak saya.. lebih-lebih lagi untuk anak dara saya (ANis-4 tahun dan Aliya-3 tahun). Alhamdulillah, 2 tahun kebelakangan ini ada teman yang sudi hadiahkan baju-baju yang cantik-cantik untuk anak-anak dara saya. 





Cantik kan baju gaun nih.. ada sulaman berkedut (smocking) di dada, dan yang saya paling suka sebab ia berlengan panjang. Sesuai untuk anak dara saya pakai dengan seluar panjang dan dikenakan dengan tudung. Nampak sopan jer.. thumbs up







klik untuk gambar lebih jelas



Anak dara saya Si Anis, tahun depan akan masuk tadika untuk 5 tahun.. sesuai sangat lah kan dengan beg yang comel ni.. ruangan dalam beg pun nampak istimewa dan kemas. Macam-macam design ada... 








Anis pasti suka yang ada gambar Dora dan Boot tu... big grin








Khabarnya beg ni boleh tahan selama 2 tahun, sesuai untuk anak pra-sekola nih.. tapi tu lah kan ada design kereta ni ajer... tapi kalo anak saya si Fikri tu nampak ni mesti dia mahu punya.. Almaklum lah beg warna merah ni nampak sangat 'berani'..  nak tahu lanjut.. sila klik SINI



Sebenarnya n3 ini ditulis adalah kerana saya saya join.. Comel Lote Collection Giveaway. Puan penganjur kata suruh pilih produk yang paling suka.. jika paling suka, maksudnya sure lah SATU jer kan.. tapi saya ni pilih sampai TIGA lah pulak.. excited terlebih.. blushing  


Baru suruh pilih, belum lagi diberi duit suruh beli.. mau rambang mata.. So apa lagi, sila lah intai-intai ke Butik Si Kecil Comel Lote Collection  pasti ada yang berkenan di hati.. batting eyelashes







Jika anda seorang yang kreatif, sila lah join giveaway dari TintaComeLote nih... klik pada banner ni ya.. mana tahu ada hadiah misteri dan istimewa yang menanti anda.. day dreaming   tarikh tutup pada 30 Nov 2011.



..
..





Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...