Ahad, 11 Disember 2011

Home » , , , » [tamat] Gadget Impian kakyong[dot]com©

[tamat] Gadget Impian kakyong[dot]com©



sticky hingga 11 Dec 2011,
entry baru, sila klik next post yer.. 




Salam bahagia,


Terkini ada macam-macam gadget terbaru yang ada di pasaran.. saya ni sejak tidak bekerja memang tak merasa lah nak mencuba gadget baru. Henfon yang guna pun setakat boleh membuat panggilan dan menghantar pesananan ringkas ajer… nak snap foto pun tak leh… haru kan.. nak FB, tweet, jengah blog jauh la sekali.. Sad smile




Samsung Galaxy s II  ni nampak comel dan menarik kan.. telefon pintar premium yang tidak sahaja nipis (8.49mm ajer), tapi juga membolehkan saya untuk bersosial dengan kawan-kawan melalui twitter, FB, email, dan punya kamera 8MP dengan flash LED dan boleh rekodkan video. Cukup sesuai untuk keperluan seorang ibu yang tidak punya waktu yang banyak untuk berada di depan lappy tetapi sangat gemar snap gambar anak-anak juga menvideo kan telatah anak-anak.


Aplikasi dalam telefon pintar Samsung Galaxy S II


Lihat sahaja aplikasi yang ada nih... Menarik kan.. Tak perlu nak kelam-kabut ON lappy dah... semua boleh dibuat dengan telefon comel nih.. bahkan telefon comel ini juga memudahkan akses file/data dari/ke lappy tanpa wayar.. hanya melalui wifi ajer.. saya suka, saya suka.. 


Yang sebenornya, nak beli memang lah sangat-sangat tak mampu.. Demi untuk merealisasikan impian saya nih, sebagai peserta gadget impian DenaiHati,.. Jom lah kawan-kawan tolong klik ReTweet, google 1+ dan FB Like yang ada dekat dengan tajuk n3 tu yer... di bawah n3 nih...


 dan jangan lupa tinggalkan komen juga ya.. 1 komen anda sangat-sangat lah bermakna..



Ramai yang buat stail ala-ala contest & giveaway demi untuk meraih jumlah klik dan komen.. hehheh.. saya takde sponsor nak buat giveaway... jadi saya harapkan keikhlasan kawan-kawan membantu saya.. terima kasih.



p/s Ini adalah pusingan pertama yang akan tamat pada 4 11  Dec 2011, jam 11.59 mlm... harap2 sudilah klik2 ya sebelum tempoh berakhir..


“Contest Gadget Impian anjuran Denaihati.com ditaja bersama oleh Eizil.com, Anarm.net, eQurban.com, Silver Asia Sdn Bhd, Kedai Kak Siti, Rakan Niaga Al Ansar dan Serverfreak“.





Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


287 ulasan:

  1. Good luck kak Yong... Zie support kak yong..

    BalasPadam
  2. smartphone yang boleh buat apa saja..blog,fb,tweet,amik gambar..all in one la..

    http://paihujey.com/blog/apakah-gadget-impian-pilihan-aku/

    BalasPadam
  3. best jugak kan samsung galaxy ni..hurmm..bestnya kalau ada..

    BalasPadam
  4. gud luck kak yong...sya dh vote..nanti dtg lagi... ;-)

    BalasPadam
  5. comel la sidebar kak yong....suka3x...

    BalasPadam
  6. like kat FB & tweet
    good luck kak yong

    BalasPadam
  7. @paihujey ya betui.. dia kecik n comel.. senang nak bawa ke sana ke mari.. kalo demam terbaring pun masih boleh akses internet kan.. ;)

    BalasPadam
  8. @blackrosehunter hehhe.. tu la dengor org cakap jer.. pegang pun tak pernah... hahahah... nama lagi gadget impian..

    BalasPadam
  9. kalau ada ni memang best online
    bila la nak dapat
    hehe

    BalasPadam
  10. @SYaMiLa sidebar tu edit last week.. time bosan2 demam asyik terbaring jer.. nak BW xde mood

    BalasPadam
  11. salam kakyong , good luck .. bee tekan like td , tp tweet dengan g+ mcm tk funtion je ..

    BalasPadam
  12. gud luck k.yong...moga impian menjadi kenyataan....

    BalasPadam
  13. pertama kali dtg nlog kakyong. pastni boleh lah BW blog kakyong.
    ramai memilih samsung galaxy bg gadget impian masing2.
    boleh tukar url utk bloglist ke, kakyong?

    vote too my entri..
    http://manmala.blogspot.com/2011/11/iphone-4s-gadget-impian-ku.html

    BalasPadam
  14. @Puanbee2 tak function ke RT & 1+.. :( kakyong tekan , boleh jer..

    BalasPadam
  15. @tehr kalo dpt memang best kan.. anak murid lalu kat belakang pun tak perasan.. kihkihkih..

    BalasPadam
  16. @SYaMiLa terima kasih sya.. :) ari tu ade buat utk 1 blog makeover.. sekali dia nak yg simple2 jer.. huhuuhhh..

    BalasPadam
  17. @Man Mala salam kenalan.. terima kasih sudi singgah sni..

    kalo rajin komen2 sini, sure kakyong masukkan dlm bloglist.. ;)

    BalasPadam
  18. Salam kakyong..semoga berjaya ..fuhh ramai yang pilih samsung s2 rupanya

    BalasPadam
  19. gudluck, Smoga kakyong dpt apa yg diimpikan.

    BalasPadam
  20. @Bro Ahmad nak beli mahal.. feature menarik tentulah menjadi impian..

    aiihh, Bro Ahmad ni tak tolong klik2 ka.. RT ke... kakyong dah tlg RT Bro punya...

    BalasPadam
  21. @kakyong

    ada jugak cust yg camtu je...nape tk gtaw awal2...he3

    BalasPadam
  22. Gudluck :)

    Dah Like...dah Tweet...dah Google+ :)



    http://jebengotai.co.cc/ohaiyo-gozaimasu

    BalasPadam
  23. @SYaMiLa tu la sya.. hilang da mood nak design/make over blog org..

    BalasPadam
  24. @kakyong

    sya pun dh tak buat skrg ni...buat utk kawan je...

    BalasPadam
  25. Sekali lagi jutaan terima kasih diucapkan kerana berjaya menjadi peserta Contest Gadget Impian peringkat 1 dan semoga berjaya. berusaha, berdoa dan bertawakal kepada Allah s.w.t. insyaAllah.

    Sentiasalah melawat Denaihati untuk mengetahui update terkini contest dari masa kesemasa.

    BalasPadam
  26. tweet dan G+ untuk hari nih buat kak yong ye

    BalasPadam
  27. @kakyong hari nih dah boleh kakyong hehe semalam line sengal agaknya

    BalasPadam
  28. kakyong....saya nak ipad 2....anyway...dh tweet tuk kkayong...good luck yer

    BalasPadam
  29. mmg fenomena skrg samsung tab nih .. trhengen jugak ... gudluck kkyong ;) err...tarikh tu DH extend lg ker??

    BalasPadam
  30. @Lin Azlina terima kasih lin... nanti kakyong tolong lin sama

    BalasPadam
  31. @puanbee hehhe... ntah lah Bee.. terima kasih Bee

    BalasPadam
  32. @Ummi Hanie extend.??? memang pusingan pertama nih akan tamat pada 4 DEc 2011...

    BalasPadam
  33. ramai juga yang pilih gadget ini...

    good luck kak yong..dah like,tweet,dan g+....

    BalasPadam
  34. @kakyonghehe datang lagi , cantik pulak view tempat komen ni memang terbaru di blogspot atau kakyong tambah ye ?

    BalasPadam
  35. kita serupa :D
    gudluck utk kak yong jugak
    jom kita klik sesama
    http://duniacontestku.blogspot.com/2011/11/gadget-impian-ss2.html
    tq :D

    BalasPadam
  36. kita serupa :D
    gudluck utk kak yong jugak
    dah klik2 dah
    http://duniacontestku.blogspot.com/2011/11/gadget-impian-ss2.html
    tq :D

    BalasPadam
  37. @puanbee adjust coding je Bee.. check kat blog mari bina blog

    BalasPadam
  38. @Mahamudah Mutiani sila jgn tiap kali tinggal kam komen seumpama ini... org akan anggap ia sbg SPAM..

    sebaiknya komen la yg sesuai dgn content n3...

    BalasPadam
  39. semoga berjaya dapat gadjet impian ye kak.. :) . saingan sengit betul tu.. :)

    Jom melawat sini http://hazminhamudin.com/konsert-moovment-2011-bersama-far-east-movement-dan-dj-earworm/

    BalasPadam
  40. Good Luck Kak Yong..
    Myra dah Tweet, malam ni insyaAllah Myra Like FB sbb kat opis kena block.. :)

    BalasPadam
  41. Datang melawat Kak Yong hari ni.. teruskan usaha kak... :)

    BalasPadam
  42. @Zie Fauzi terima kasih zie.. tweet boleh buat 1 kali 1 hari.. yg lelain tu x leh.. huhuu

    BalasPadam
  43. all the best kakyong!saye xde twitter,tp teruskn usehe k!

    BalasPadam
  44. @mama_umar_maryam terima kasih zety.. komen mu sgt ku hargai..

    BalasPadam
  45. okeyhhh kak yong da klik klik klik...good luck kak yong...semoga impian kak yong menjadi kenyataan :)

    BalasPadam
  46. selamat berjaya kak yong..ramai yg join.semua hebat2 belaka...

    dh klik utton shared kt fb.like taknmpkpun kak yong..:)

    sory yer dah lama tak kesini..line slow lgsung tak boleh nak komen kakyong..

    BalasPadam
  47. Kakyong, Myra datang untuk Klik Like FB dan Tweet..

    Good Luck ye :)

    BalasPadam
  48. @uMMiIRa ingatkan siapalah UmmiIra nih... rupanya sya ... hihiiihiii.. thanks sya

    BalasPadam
  49. @Eyriqazz terima kasih.. terlepas pandang pulak komen Eyriqazz nih... ;)

    BalasPadam
  50. @Puan Kutu terima kasih puan kutu... sokongan anda amat dihargai... hehhehe..

    BalasPadam
  51. good luck kak yong
    thank support nami...

    BalasPadam
  52. @kakyong tu la..online tak perlu pakai laptop dah..ada smartphone ni memang online 24jam la namanya..hehe

    BalasPadam
  53. waow,.. emnag bagus tuh barang niang,..tapi nak harga giman tuh ,...makasih tuk infonya,..

    BalasPadam
  54. Good luck..

    Tweet k.yong malam nie :)

    BalasPadam
  55. @kakyongeh blog mari bina blog ada lagi ? ritu di remove dah kan ..

    BalasPadam
  56. selamat pagi nak tengah hari kakyong ..

    BalasPadam
  57. dah tweet dan G+ disini kakyong hehe

    BalasPadam
  58. Gudluck kakyong!!!! sori baru komen.. hehehe.....

    BalasPadam
  59. @eus terima kasih eus.. kalo rajin meh tolong klik button2 tu sama ya..

    BalasPadam
  60. tak boleh nak like guna hp ni. Function tu tak kuar. Nnti kalau dpn pc yus masuk sekali lg ye blog kakyong ni. Apapun gud luck kak. Samsung punya hp ni mmg best. Yus guna c5-03 je. Oklah. Blg gak berfb dan bw tanpa pc..:)

    BalasPadam
  61. dak klik tweet dan share tuk hari ni kak yong

    BalasPadam
  62. ok kakyong. Dah tweet, klik like di fb dan juga google 1+ tu untuk hari ini....

    semoga berjaya capai matlamat ya kakyong, dapat gadget impian tu..:)

    BalasPadam
  63. dtg lawat k yong...tk blh like...sya tweet je yea...kt pc nanti br like

    BalasPadam
  64. assalam yong..semoga impian yong untuk memiliknya akan tercapai.

    BalasPadam
  65. dtg lg jenguk kakyong,dah like n share sekali lg..:)

    BalasPadam
  66. Selamat awal pagi K.yong... Singgah untuk hari ni... Dah tweet untuk pagi ni... :)
    Lain2 x boleh...

    BalasPadam
  67. good luck...semuga tertunailah hasrat di hati yer

    BalasPadam
  68. @Acik Erna terima kasih kak.. payah jugak nih.. blogger lain ade yg dah 1000 komen.. hihii.. saya ni yg masih merangkak2..

    BalasPadam
  69. @Puan Kutu terima kasih puan kutu... ;) jauh la kakyong nak kejor nih..

    BalasPadam
  70. @~ yus ~ terma kasih yus... jenuh jugak nak kejor nih.. org lain lagi bayk ... tp tak per.. kita cuba ..

    BalasPadam
  71. @puanbee jasamu ku kenang Bee.. tak terlawan lah nak kejor Bee

    BalasPadam
  72. @kak ina kl terima kasih kak ina.. impian tu memang begitu lah.. :D

    BalasPadam
  73. gudluck kak yong..tapi kenapa tukar dari self-host ke blogspot blek?

    BalasPadam
  74. semoga berjaya....
    kita gadget2 ni buta kayu sikit.....

    BalasPadam
  75. kakyong...bestnya kalo dapat gadget tu kzn

    BalasPadam
  76. tweet2 utk kak yong kali ke..lupa dah...4 kot hihi

    BalasPadam
  77. wokehhh dh tweet n dh like...good luck k.yong!

    BalasPadam
  78. @blackrosehunter bolah baca kat link ni
    http://www.kakyong.com/2011/10/sebab-berpindah-dari-berhosting.html

    BalasPadam
  79. @SYaMiLa terima kasih sya.. nanti ku balas lagi.. semput nak BW skrg nih

    BalasPadam
  80. salam..
    moga menjadi milik anda..
    saya support..klik mana
    yang patut :)

    BalasPadam
  81. datang klik2 lagi
    dasat la kat sini
    gudluck jugaks
    http://duniacontestku.blogspot.com/2011/11/gadget-impian-ss2.html
    tq :D

    BalasPadam
  82. @eita kakyong pun butakayu jugak dgn gadget terbaru nih.. tp suka amik tahu walaupun x penah dpt peluang nak pegang.. hihii

    BalasPadam
  83. @Lin Azlina siapakah yg tak suka dpt smart gadget cam tu.... ;)

    BalasPadam
  84. datang ke sini untuk vote kakyong... :D

    BalasPadam
  85. @MamaYatie terima kasih Yatie.. jasa2 mu kukenang.. len kali kita balas yer..

    BalasPadam
  86. @e.l.i.z.@ terima kasih eli... lambat pulak ku respond kali ni

    BalasPadam
  87. @zulkbo terima kasih... besar hati saya ade kawan support..

    BalasPadam
  88. @
    Sari
    x dasat mana.. ade blog yg dah 1000++ komennya.. tak terkejor kita... hihiihh...

    BalasPadam
  89. salam menyinggah blog kak yong lak

    BalasPadam
  90. @kakyong
    itulah pasal... dh tweet untuk hari ni...

    BalasPadam
  91. wahhhh... best juga samsung galaxy ni.... good luck ya kak yong...

    BalasPadam
  92. memang best galaxy ni, akak pakai sPlus.. adik SII.. tapi boleehh la, boleh layan FB, tweeter, update blog dll.. memang berbaloi2 laa

    BalasPadam
  93. dtg vote kak yong lagi...gud luck

    BalasPadam
  94. @Mia Liana memang best kalo dapat FOC... ffuuhh..

    BalasPadam
  95. @aimaniman wah .. bestnya.. testimoni dr pengguna hp samsung.. terima kasih

    BalasPadam
  96. contest ni tinggal 4 hari je lagi... Semangat dah makin kurang tambah2 penyakit M melanda diri... Huhuhu...

    vote utk hari ni..

    BalasPadam
  97. salam,
    maaf lambat menjengah,
    datang untuk support,
    banyak tu penyokong dia..
    ni jeles ni..
    apa2pun good luck yer..
    :)

    BalasPadam
  98. datang sini lagi sama-sama bagi sokongan..ada beberapa hari lagi ni sebelum contest ni tamat..chaiyok2..hehe

    BalasPadam
  99. wow. meriah je kat sini. singgah jap ye,,,

    BalasPadam
  100. @SYaMiLa jasamu kukenang sya.. antr yg paling rajin vote.. thanks sya

    BalasPadam
  101. @Zie Fauzi tak pe Zie, usaha selagi terdaya.. jgn mengalah.. ;)

    BalasPadam
  102. @cikgu isza cikgu, blog org lain lebih hebat lagi.. kita jer terkial.. tp x per.. satu persaingan yg sihat..

    BalasPadam
  103. @Ariff Shah terima kasih sudi singgah & memberi sokongan

    BalasPadam
  104. @kakyong

    sya tolong setakat yg termampu..... ;-)

    BalasPadam
  105. singgah sini tanya khabar.... ;-)

    moga kak yong sekeluarga sihat walafiat...amin

    BalasPadam
  106. Datang lagi, Good luck ye kakyong

    BalasPadam
  107. hai kakk yongg !


    http://pensildanbukunota.blogspot.com/2011/12/freebies-doodle-muslimah-2.html :D

    BalasPadam
  108. @SYaMiLa Alhamdulillah, sihat sya.. batuk ajer yg belum betul2 baik..

    BalasPadam
  109. Datang sini untuk Tweet dan support :)

    Good luck kakyong :)

    BalasPadam
  110. gd luck kakyong..

    terima kasih sebab sudi support erah..

    http://bodaktiutpunyastory.blogspot.com/2011/11/kenapa-aku-mengidam-nak-gadget-tu.html

    BalasPadam
  111. support kak yong menang galaxy s 2 ni :D

    BalasPadam
  112. Saya datang memeriahkan majlis.. hehe..

    BalasPadam
  113. good luck kakyong...tweet2 sini jugak..

    BalasPadam
  114. @Bumilangkawi terima kasih support kakyong... nanti ku belanjamu juga ya..

    BalasPadam
  115. singgah untuk memberi sokongan ,RT sekali lagi,good luck yer

    BalasPadam
  116. Datang sokong kakyong =)

    www.anastasyea.com

    BalasPadam
  117. done like fb, RT, G+ amd komen ^^

    BalasPadam
  118. OK benjy dah G+, Like dan tweete. Harap koemn ni juga dapat membantu kak yong , Semoga berjaya :)

    BalasPadam
  119. Dh vote..Like, G+1, RT & komen..Good Luck! tolg gak yer.. http://eiz1004.upprofits.com/samsung-galaxy-note-sebaga-gadjet-impianku/

    BalasPadam
  120. vote di hari terakhir....semoga ada la rezeki kak yong!!!

    BalasPadam
  121. singgah sini bg sokongan kt kak yong

    BalasPadam
  122. Salam..singgah snie support kak yong yea~
    gdluck!hehehe

    BalasPadam
  123. dah g+, like dan tweet....good luck ...:)

    BalasPadam
  124. semoga berjaya yong mengejar impian.

    BalasPadam

Terima kasih atas sumbangan idea anda.. komen anda akan diluluskan sebaik saya online.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...