Selasa, 4 Oktober 2011

Home » , , , » Ramli Sarip di Changkat Tin

Ramli Sarip di Changkat Tin



-republish-



Salam bahagia,


ALhamdulillah, saya berkesempatan ke majlis perkahwinan YB Nolee Ashilin yang diadakan di perkarangan Sek Kebangsaan Changkat Tin pada 24 September 2011.. dan yang bestnya majlis dimeriahkan dengan kehadiran Papa Rock aka Ramli Sarip dan PM YAB Najib Razak antara tetamu kehormat yang hadir.




Tak silap saya beliau mendendangkan 5 buah lagu.. dan kesemuanya mendapat sambutan hebat daripada orang ramai.



Suara Papa Rock ni memang hebat… seperti medengar di corong radio… memang purely power…  penonton pulak sangat supporting bila diajak bersama menyanyikan lagu Teratai.. Open-mouthed smile Thumbs up 



Tak ramai penyanyi yang punya suara yang hebat macam Ramli Sarip.. gitar nya pun cukup power… saya agak kesal sikit sebab tak sempat nak videokan persembahan beliau.. satu lagu pun tak dapat.. yang dapat snap gambor ni pun laju2.. sebab anak dah merengek nak makan..

Gambar-gambar yang saya snap ni masa dia baru menyanyikan 1 lagu.. lepas tu orang mulai ramai dan sesak pulak depan pentas.. btw, dapat dengor suara & melihat dengan mata sendiri Ramli Sarip, memang satu peluang keemasan.. Sebelum ni saya dengar dari mulut orang jer.  Now dah dengar sendiri.. memang layak di beri 5 Star  ika dapat peluang lagi, sure & mesti mau follow sampai habis..Thumbs up

Tak dapat peluang untuk bergambar dengan beliau.. sebab ramai nya yang nak bergambar & kerumun dia… huhuu Sad smile


p/s
menu jamuan adalah Nasi beriani gam muar,  memang kaw.. sedap.. acar buah juga sedap… Winking smile



Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...