Isnin, 17 Oktober 2011

Home » , , » Bantulah Hairuman

Bantulah Hairuman



Salam bahagia,





Butiran lanjut sila rujuk di SINI dan juga di SINI.


Marilah kita terus membantu pemuda ini agar beliau dapat sembuh sepenuhnya. Sesungguhnya tangan yang memberi itu lebih baik dari yang menerima. Kasihanilah pemuda ini, bukan kehendak beliau jadi begini. Hidup yatim piatu tiada tempat untuk bergantung.. semoga jasa kalian akan dibalas sebaik-baiknya dari Allah.


Ini adalah luahan hati seorang kakak.. mari lah kita membantu dengan ikhlas.. 

klik gambar untuk lebih besar










Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


5 ulasan:

  1. kesian tengok dia.. bukankah dia pernah masuk dlm tv3 hari tu? kes kena elektrik tu kan.. nak baca kisah kat sini takot tak terbendung sayu hati.. tapi bila tengok macam rupanya..

    moga allah memberi kesihatan dan pulih dengan sihat padanya.. aminnnnnn

    BalasPadam
  2. Kesian hidup hairuman.. di dunia dia dtimpa ujian berat sebegini, ada hikmah d sebalik kjadian....

    Allah sayangkan dia, saya doakan hairuman sentiasa tabah hadapi dugaan..


    thanks for info.. saya akan publishkan nnti... saya sedia mmbantu...n

    BalasPadam
  3. kecian dia
    miga tuhan memudahkan segal galanya

    BalasPadam
  4. kalau tak silap dah hampir setahun kemalangan ni, kan?
    moga2 beliau tabah dan segera sembuh

    BalasPadam
  5. ayu tak sure lagilah kak either betul tak
    tpi bab bantuna kebaijakna masyarakat and OKU tu
    mmg posesnya lambat
    sbb pernh dpt bantuan dulu time kecik2 tuka dik dan jugak ade sepupu OKU
    mgm prosesnya lmbt
    kat batu caves sendiri..
    bile ade ari sumbang..
    mgm pejanbat kebajikan masyarakat tu ack gile.
    but in the end ramai yg pulang dgn tgn hampa.
    esp tgk mak2 yg bwk anak2 kecik yg sakit

    BalasPadam

Terima kasih atas sumbangan idea anda.. komen anda akan diluluskan sebaik saya online.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...