Rabu, 3 Ogos 2011

Home » , , , , » Review Jejak Rasul 2011

Review Jejak Rasul 2011

 

 

Salam bahagia,

 

Ini lagu tema siri Jejak Rasul untuk tahun 2011.. sangat indah alunannya.. sampai boleh menitis air mata… Masya Allah.. semoga kita sama-sama dapat menghayati nya..

 


lagu Tema jejak Rasul 2011


 


Jejak Rasul antara siri kembara yang signifikan di bulan Ramadhan & tak boleh MiSS. Buat yang bekerja dan tak sempat nak menonton di TV.. boleh tonton kembali di website TONTON


 

Saya kongsikan beberapa binaan masjid dan mercu tanda di negara Eropah Timur.. Di setiap binaan ini ada sejarahnya… Smile

 



 

 



 



 

 



 

 



 



 

 

dan buat anda yang mahu mendownload.. saya sharekan link nya, boleh download di blog kaze. Smile


Jejak Rasul (2011), TV3, Download link

 

JEJAK RASUL 2011 - LEGASI MUHAMMAD S.A.W DI EROPAH TIMUR (DOWNLOAD)

Selamat menonton dan mengutip ilmu dan maklumat baru dari siri penjelajahan kali ni.. saya sendiri sebenarnya pun sangat teruja nak follow setiap episod.


 

 


Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


9 ulasan:

  1. saya antara peminat tegar jejak rasul. tapi sibuk di dapur selali miss. asmaul husna ni biasa dengar juga, cuma lain sikit je

    BalasPadam
  2. adehh..tak smp lagi nak tengok...malam2 pun tak sempat on9 dah..sibuk nak masak sahur..peh tu badan letih terus fingsan..hahaa

    BalasPadam
  3. Lagu tema ni selalu dengar kat astro oasis.Mula cadang nak tengok Palestin bumi anbiya tapi macam kelam-kabut sikit visualnya so tengok jejak rasul terus sangkut.selalu tengok je tapi tahun ni rasa nak alih arah tapi tak jadi juga

    BalasPadam
  4. Yatie,
    begitu lah adat ibu bekerja... membanting tenaga... semoga sentiasa diberi kesihatan yg baik spjg Ramadhan ni..

    BalasPadam
  5. tak sempat lg nak tengok mana2 episod thn ni. HB utk Kak Yong.

    BalasPadam
  6. Nur,
    terima kasih.. kakyong pun sempat follow yg epi 1.. yg 2 & 3, x sempat lagi nak tgk.. kena tunggu sihat sikit, nanti boleh dload di tonton

    BalasPadam
  7. jemarioren,
    kakyong pun.. tp tu ler.. memang miss la..
    hrp2 tgk balik kat TONTON jer la. x pun dload jer.. ;)

    BalasPadam
  8. suzie,
    kakyong tak de Astro, jd tak pasti.. tp suara ni milik motivator terkenal dr Indon..

    BalasPadam
  9. salam kak yong selat berpusa tumpang link sikit ya,boleh tengok tv 3 live kat sini tau

    JOM TONTON  hbo,spot ,cinemax,max hd.,Tnt movie,nasional geopgrafi.,espn.,spot megamix ,star movie ,disney channel,history channel ,animal planet , discovery channel and more channel free CLICK TO WATCHING
    NAK DENGAR RADIO  MALAYSIA ONLINE FULL LIST RADIO VISIT LINK TO LISTEN
    TO WATCHING TV3,TV2,TV1,TVi,JAKIM TV ,MOB TV ,1HUJAU TV CLICK LINK TO WATCHING

    BalasPadam

Terima kasih atas sumbangan idea anda.. komen anda akan diluluskan sebaik saya online.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...