Khamis, 4 Ogos 2011

Home » , , , » Account Nuffnang saya diambil alih :((

Account Nuffnang saya diambil alih :((

 

 

Salam bahagia,

 

Saya baru ajer create account NUffnang untuk blog ini pada 2 Aug 2011.

 

Pagi ni saya cuba sign-in ke NUffnang.. teramatlah terkejut kerana… tengok ajer lah printscreen ni..

 





Terperasan ade pulak blog lain selain blog saya tu… nampak tak yang saya kotakkan merah tu..

 

Pastu saya klik pada ikon “Blog Manager”… then ini hasilnya.. tetiba email saya sudah jadi email orang lain… Smile with tongue out

 



 

Nuffnang kena HACK lagi kah??

Saya dah antor ticket ke Nuffnang.. dan twitter random saya juga sudah dibalas oleh NUffnang..

 



 

 

Btw, account NUffnang saya ni memang status keahliannya ‘ordinary member’.. sebabnya saya ade tampal adverlets kan.. bukan tak nak buang adverlets, tapi sebab ade blogger yang dapat tau payment dari adverlets, cuma lambat jer. so saya sabor jer lah menanti..


Kenapa pulak letak Nuff ya? sebab nak monitor trafik.. untuk membuat perbandingan.. tapi kan, kalo NUff beri saya 1 BE pun saya teramat lah hargainya… Open-mouthed smile  sapa tak nak duit kan.. lebih lagi kalo yang terjana secara pasif ni. Saya pun hanya mencuba. JIka ada rezeki, Alhamdulillah.


Saya harap cepat lah website NUffnang ni okay… riso plak saya bila tak leh nak sign-in.. la ni memang le KOSONG jer earning nya.. tapi data trafik & keyword tu yang saya nak rujuk, buat masa ni.



Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...