Jumaat, 3 Jun 2011

Home » , , , , » Selamat pengantin baru–Shukuri & Asikin

Selamat pengantin baru–Shukuri & Asikin

 

Salam bahagia,

 

Majlis nikah adik ipar (adik suami), Nurasikin sudah pun berlangsung pada 27 May 2011, di Masjid An-Nur Batu 8 Ulu Kinta.

 


Barakallah–Maher Zain


 

Tahniah buat Syukuri (sebut Syukri) dan Ikeen… Majlis akad nikad telah berlangsung selepas Asar. Hampir sesak dewan solat masjid sebab 5 pasang pengantin yang nikah.

 



 

kualiti gambar sangat tak bagus.. silap setting, gambar banyak yang bergegar.. Smile with tongue out

 



Alhamdulillah, selamat sudah dengan sekali lafaz.. Smile



gembira dan ceria pengantin perempuan.. di belakang tu semua keluarga kami.. Winking smile

 



 



 

Acara batal air sembahyang di buat di rumah.. heheh.. saya suka gambar ni.. candid… Winking smile

 



 

Tahniah buat adik-adik ku.. semoga melayari alam rumahtangga dengan penuh kasih sayang dan kesabaran. Open-mouthed smile

 

p/s

more photos coming… hanni kassim, rogi la tak datang kenduri Ikeen, kalo tak dah boleh kita berkenal-kenalan..

 

salam kasih sayang,


Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


20 ulasan:

  1. pengantin sama kacak sama cantik..sepadan. mubarak utk kedua pengantin.

    BalasPadam
  2. cantiknye..sepadan!

    selamat pengantin baru =)

    BalasPadam
  3. assalam yong..tahniah buat pengantin baru..comel pengantinya.
    5 pasangan bernikah tu..sedara mara ke semuanya yong.

    BalasPadam
  4. salam kak erna,

    ish, x lah kak.. org2 yg dok sekitar situ juga...

    BalasPadam
  5. TIE,

    hehe... yup sama comel.. dulu masa deme baru ber'kawan, tahun 2008/2009, fikri selalu jd bodyguard.. merata la fikri jalan ikut acik dating.. ekekek..

    BalasPadam
  6. sekali tgk mcm heliza plak pengnatin pompuna tu

    BalasPadam
  7. jimat kos nikah macam ni eik....ermm...encem la...ada pipit la kat pipi dia...kak yong cari kan calon...hehe...
    Selamat pengantin baru...semoga bahagia...dan kekal ye...

    BalasPadam
  8. salam kakyong....
    itu la kan....hopefully kita leh jumpa some other time..
    so sweet...semoga ekin n syuk berbahagia dan sentiasa dalam rahmat Allah.

    BalasPadam
  9. Selamat Pengantin baru buat adik ipar K.Yong...cantik gmbr candid tu..hehe

    BalasPadam
  10. santekkkkkknye adik ipar kakyong

    ramai gak pengantin... time yan dulu nikah 3 pasangan je

    BalasPadam
  11. Yan,
    tu la ramai plak yg nak nikah hari tu...
    pengantin semua comel2... ;)

    adik ipar jer santekk.. kak ipar nyer sempoi jer..

    BalasPadam
  12. hanni,
    Insya Allah.. mana tahu tempoh terdekat ni kenduri epoi pulak... ;)

    BalasPadam
  13. FIza,

    kakyong memang suka tangkap candid.. masa tu ade 2 org lagi sepupu yg jd jurugambr dgn kamera dslr..
    kita yg kamera cabuk ni snap gambor candid2 jer... hihiii

    BalasPadam
  14. ila,

    heliza... hehheh.. sebab mata nampak besar kot... hihiiii..

    BalasPadam
  15. zu,
    bukan jimat kos.. tapi jimat masa tok kadhi nak berkejar ke tiap lokasi nikah.. bygkan kalo buat majlis nikah kat rumah... 5 buah rumah tok kadhi nak etrjah tu...

    cari calon..??? aik, bukan dah ade ke zu???

    BalasPadam
  16. wah..manis & berseri pasangan pengantin..a'ah la..suka jug tngk gmbr batal air semayang tu..hehee

    BalasPadam
  17. Yatie,

    yup sama comel sama padan..
    diorg ni sebenar kena dera & action byk kali utk pose batal air sembahyang tu..

    maklum le photografer ramai.. org ni suruh buat cam ni.. yg sorg lagi suruh buat cam tu.. tu yg pengantin prmpn urut dada (sabor jer la).. yg syuk sengih jer la...

    BalasPadam
  18. kacak n jelita pngantin ... alhmdllh dah slmt jd suami isteri ... :)

    BalasPadam
  19. hanie,

    x dinafikan.. sama comel..

    BalasPadam
  20. You should take part in a contest for one of the best blogs on the web. I will recommend this site!

    BalasPadam

Terima kasih atas sumbangan idea anda.. komen anda akan diluluskan sebaik saya online.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...