Khamis, 12 Mei 2011

Home » , , , » Selamat ulangtahun kelahiran ke-5 Muhammad Amin Fikri

Selamat ulangtahun kelahiran ke-5 Muhammad Amin Fikri

 

Fikri sudah 5 tahun

 


 





Pada hari ni, 27 Februari 2011, genaplah usia anak ibu ni 5 tahun. Ibu doakan semoga abang Fikri diberi kesihatan yang baik, dirahmati Allah selalu, rajin belajar dan mendengar cakap ibu ayah, opah atok & makcik pakcik.

 

Kadang2 ibu fenin juga mengadap karenah abang Fikri ni..


  • kalau mahu kan sesuatu, memang harus ditunaikan juga, sukar sungguh walau sudah dioffer alternatif lain

  • Jika angin @ mood tak baik, jangan la diminta tolong @ disuruh buat apa2.. dia akan jadi STONE ajer.. hatta di sekolah pun, sudah banyak kali arahan guru dia buat derk jer...


 

si kidal membantu di dapur

 

Namun jika angin tengah baik... memang harus segera diambil kesempatan.. sebab masa tu lah, dia rajin nak buat apa pun, nak baca buku, nak tolong ibu di dapur..

 

p/s

Nanti kan kemunculan contest di blog ini sempena harijadi Fikri yang ke-5... ;)

 

 

salam kasih sayang,



 



Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...