Khamis, 12 Mei 2011

Home » , , , » Selamat ulangtahun kelahiran ke-5 Muhammad Amin Fikri

Selamat ulangtahun kelahiran ke-5 Muhammad Amin Fikri

 

Fikri sudah 5 tahun

 


 





Pada hari ni, 27 Februari 2011, genaplah usia anak ibu ni 5 tahun. Ibu doakan semoga abang Fikri diberi kesihatan yang baik, dirahmati Allah selalu, rajin belajar dan mendengar cakap ibu ayah, opah atok & makcik pakcik.

 

Kadang2 ibu fenin juga mengadap karenah abang Fikri ni..


  • kalau mahu kan sesuatu, memang harus ditunaikan juga, sukar sungguh walau sudah dioffer alternatif lain

  • Jika angin @ mood tak baik, jangan la diminta tolong @ disuruh buat apa2.. dia akan jadi STONE ajer.. hatta di sekolah pun, sudah banyak kali arahan guru dia buat derk jer...


 

si kidal membantu di dapur

 

Namun jika angin tengah baik... memang harus segera diambil kesempatan.. sebab masa tu lah, dia rajin nak buat apa pun, nak baca buku, nak tolong ibu di dapur..

 

p/s

Nanti kan kemunculan contest di blog ini sempena harijadi Fikri yang ke-5... ;)

 

 

salam kasih sayang,



 



Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


72 ulasan:

  1. Tahniah Kakyong, dah boleh berhosting sendiri, Dan happy besday gak untuk fikri..semoga jadi anak yg mendengar kata, jadi tunjang keluarga (*_-)

    BalasPadam
  2. Terima kasih Ana.. & terima kasih juga atas doa utk Fikri.. Amin

    BalasPadam
  3. Tahniah Kak yong! Tercapai dah impian Kak yong ya;)
    happy birthday to Abg fikri..dah besar ank bujang Kak yong ni.semoga jd anak yg soleh

    BalasPadam
  4. selamat harijadi Fikri..semoga jadi anak soleh dan jadi kebanggan ibu ayah ya..

    psst : kakyong,adik kite nama Amin Fakhri..hehe

    BalasPadam
  5. terima kasih Odah.. ;)

    terima kasih juga atas doa odah tu.. Amin..

    BalasPadam
  6. happy birthday fikri! jadi anak yg soleh ye fikri..

    BalasPadam
  7. puannina...

    eheheh... dah dekat tu.. tapi Fakhri lain maksudnya kan... tp bunyi tu dah dekat dah... ;)

    Terima kasih atas doa, Amin..

    BalasPadam
  8. ekeke kak yong contest baru , blog baru best ah!

    BalasPadam
  9. happy 5th birthday fikri...
    moga fikri membesar menjadi anak yang soleh, rajin dan taat pada ibu n ayah ye!

    *tahniah kakyong...dah berhosting sendiri rasa syok banget kan~

    BalasPadam
  10. cantikknyeeee rumah baru kyong ni, besar dan selesa untuk melepak lam2 kat blog ni hehehehe

    hep bstday abg fikri, semoga jd anak yg soleh untuk ibu & ayah..juga jd abg yg penyayang utk adik2 :

    BalasPadam
  11. Selamat Ulang Tahun Kelahiran untuk Muhammad Amin Fikri yang ke-5, semoga menjadi anak yang soleh dan sentiasa taat kepada ibu dan bapa... amin ya robbal alamin..

    BalasPadam
  12. selamat hari jadi... semoga jadi anak yang soleh...

    BalasPadam
  13. happy 5th birthday Muhammad Amin Fikri
    segala doa terbaik utkmu... aminnnnnnnnnnn

    BalasPadam
  14. happy 5th birthday Muhammad Amin Fikri

    semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki olehNya..

    BalasPadam
  15. terima kasih nadiah... terima bg pihak fikri.. Amin...

    BalasPadam
  16. terima kasih eiyra'z.. Amin ;)

    BalasPadam
  17. Selamat Ulangtahun Fikri...
    Semoga kamu sentiasa ceria dan membahagiakan keluarga
    Insyaallah...

    BalasPadam
  18. Happy birthday FIKRI..wlaupun terlambat still nak wish...semoga menjadi anak yang soleh..

    Rajinnyer anak bujang kak yong tolong yer...

    BalasPadam
  19. terima kasih kayrul.. satu2 nya anak bujang.. time dia rajin, layan jer... ;)

    BalasPadam
  20. hepi besday fikri.. moga menjadi anak yg soleh k..
    rajinnyerr.. bertuahnyerr kak yong ada anak yg rajin mcm fikri ni.. InsyaALLAH smpi ke besaq dia rajin yerr..

    BalasPadam
  21. hepi besday abg fikri..semoga membesar menjadi anak yg soleh n pintar....

    BalasPadam
  22. Salam,

    Wah Fikri dah besar dah, pandai tolong ibu kat dapur lagi. Happy birthday untuk Fikri semoga membesar menjadi anak yang soleh, sihat, bijak dan handsome (^^,).

    BalasPadam
  23. selamat hari jadi fikri!! sorry auntie ni ketinggalan zaman..baru teringat ibu fikri ada 2 umah skrg..tahniah kak yong! semoga terus success!

    BalasPadam
  24. happy birthday Fikri. Semoga jd anak yg soleh dan boleh tolong ibu jaga adik2,

    BalasPadam
  25. selamat hari lahir buat muhammad amin fikry..moga jadi anak yang soleh :)

    BalasPadam
  26. selamat ulang tahun tuk muhammad amin fikry.. dah besa dah kan..
    semoga menjadi anak yg soleh.. dan menajdi harapan dan kebanggan keluarga di dunia dan akhirat.. insyalllah

    BalasPadam
  27. Selamat hari Lahir Muhammad Amin Fikry, semoga jadi anak yang soleh. senyum selalu.

    BalasPadam
  28. Ooo dah selamat pindah rupanya

    BalasPadam
  29. selamat hari lahir fikri.

    semoga menjadi anak yang soleh dan taat kepada ibu bapa.
    amiin.

    BalasPadam
  30. terima kasih mama najla... ;)

    BalasPadam
  31. epy beday fikri.. smoge abang fikri jadi abang yang baik.. dengar cakap mak ayah ok.. dah yang paling penting jd la contoh buat adik2..

    BalasPadam
  32. Happy 5th birthday fikri.
    Semoga menjadi anak yang soleh dan taat kpd ibubapa.

    BalasPadam
  33. wahh..dah 5 tahun yer...
    beza 5hari date ngan dania..tp dania baru 2 tahun...hehe
    moga Muhammad Amin Fikri menjadi anak contoh pada yg adik2 yer.. :)

    BalasPadam
  34. happy bufday fikri..
    jadi anak yg baik & solah. taat pada ibu & ayah. takmo degil2 tau...
    makngah doakan yg terbaik utk fikri...

    BalasPadam
  35. happy besday FIKRI,

    Moga suatu hari nanti FIKRI menjadi anak yang menjadi kebanggaaan mak ayah. Amin.

    BalasPadam
  36. Insyallah apa yg kak yong harapkan termakbul...

    Happy b'day to Muhammad Amin Fikri..
    Semoga jadi anak yg soleh pada kedua ibu bapa
    Sihat tubuh badan, cerdik pandai dan hormat org tua....Amin..

    BalasPadam
  37. Hepi besday fikri.. Semoga menjadi anak yg soleh.. bijaksana.. mulia budi perkerti dan dapat memberi berbakti pada ibu/bapa dan masyarakat.

    BalasPadam
  38. selamat hari jadi..teng3x..selamat hari jadi teng3x..selamat hari jadi adik Muhammad Amin Fikri..selamat hari jadi...fuh!!!!
    to Amin..untie harap bila bsr nanti jadi anak yg soleh yer cayang,dgr kata ibu ayah...Insyaallah berkat hidup nanti..AMIN

    BalasPadam
  39. lefthanded rupenya fikri..
    happy birthday dear fikri.

    #kak..dah upadte dah ape yg akak suruh..

    BalasPadam
  40. HAPPY BIRTHDAY FIKRI
    moga jadi anak yang terbaik buat mama dan papa k

    rajn gark anak bujang nie menolong di dapur yerk

    BalasPadam
  41. Slm..
    Kali ni rase cam nk nyanyi plak lagu besday khas utk Amin Fikri.....

    Hepy Besday 2 uuuuu,
    Hepy Besday 2 uuuuu,
    Hepy Besday 2 uuuuu Muhammad Amin Fikri...
    Hepy Besday 2 uuuuuuu....

    hehehe...
    dh beso skrg yek..
    moge m'jd ank yg baik,rajin tlg mama papa n paling penting skolah tol2 k,insyallah..

    BalasPadam
  42. rasanye dah wish kat fikri ...tp dlm entry lain ...
    xper2 wish sekali lagi walaupun belated yer...

    semoga Fikri murah rezeki , membesar jadi anak yg soleh dan bertanggungjawab , dpt bantu ibu ayah dan adik2 .... semoga sukses dlm hidup ! :)

    BalasPadam
  43. Samalah dengan my son, klu tahu nak berjalan.. hmm laju je nak tolong.. mengemas rumah ler, melipat kain ler.. mcm2 dia nak buat padahal baru nak masuk 4 tahun..

    btw.. happy belated birthday to Fikri. semoga menjadi anak yang soleh dan berguna di dunia dan di akhirat kelak.. :)

    BalasPadam
  44. happy belated birthday buat abg Fikri....semoga abg Fikri membesar menjadi anak yang soleh dan sentiasa berada dalam kasih sayang Allah jua....aminnn

    BalasPadam
  45. Salam DEar..

    Hepi besday ya!
    Semoga menjadi anak yang baik. soleh !
    Semoga berjaya dunia akhirat..MMUahhxxxx

    BalasPadam
  46. Selamat Hari Lahir ke 5 Amin Fikri.... semoga menjadi anak yang soleh dan sentiasa mendoakan kedua ibu dan bapa fikri.....amin

    BalasPadam
  47. happy birthday fikri....
    semoga jadi anak yg baik dan soleh....kena dengar kata orang tua tau...nanti boleh jadi teladan utk adik-adik yg lain....

    BalasPadam
  48. happy 5th birthday Muhammad Amin Fikri.....
    aunty doakan fikri panjang umur n murah rezeki, semoga dah besar nanti jadi anak yang soleh n bahagiankan ibu n ayah.....

    BalasPadam
  49. salam fikri,

    Ini doa auntie untuk fikri. Semoga menjadi anak yang dapat menjaga ibumu kelak pabila dewasa nanti.jangan dilupa pengorbanan ibu walau telah berjaya kelak. auntie doakan fikri berjaya didunia dan akhirat.berjaya di dalam kehidupan dan kerjaya fikri.AMIN

    BalasPadam
  50. happy besday to uuuuu
    happy besday to youuuuuuu
    heppy besday to fikrii
    hepyy besday to uuu


    moga jadi anak yg baik dh soleh ye syg

    BalasPadam
  51. happy besday to Fikri..
    smg pjg umur, murah rezeki dan sihat selalu :)

    BalasPadam
  52. Selamat Ulangtahun yang ke-5 Abang Fikri. Abang Fikri anak yang sulung kena jadi contoh pada adik2 ya. Ingat, satu hari nanti Abang Fikri kena jadi wali untuk adik kalau ayah dah tiada. So, kena jaga sahsiah dan jadi anak yang soleh, yang menggembirakan hati ibu dan ayah, yang boleh mendoakan ibu ayah kelak...

    BalasPadam
  53. Selamat Menyambut Ulangtahun ke-5 abang! *maaf ack lmbt wish.. hehe..
    Jd anak yang baik.. anak yang soleh yer abang!
    Jangan nakal2.. hehe...

    BalasPadam
  54. hepi besday Amin Fikri...Semoga menjadi anak yang soleh...

    BalasPadam
  55. Salam si kacak dan comel adik Amin Fikri..
    Selamat hari lahir yg ke 5 tahun....
    Semoga membesar sebagai kanak-kanak yg pintar....
    sihat... dilindungi Allah selalu....
    serta mengembirakan ayah dan ibu :)

    Salam sayang.... auntie erin...
    http://erinhakim.blogspot.com

    BalasPadam
  56. happy birthday amin fikri..belajar rajin2 k...

    BalasPadam
  57. salam ..
    selamat hari lahir fikri.semoga jadi anak soleh dunia akhirat....jangan nakal2 dengar cakap ibu tau:)

    dari aunty aina
    ibu 4M-semua hero kak yong.lagi fenin kepala.rambut asik gugur je..haha

    BalasPadam
  58. happy 5th birthday abg fikri....semoga menjadi anak yg soleh dan abg yg baik kepada adik2...amin

    BalasPadam
  59. hepi belated besday utk Fikri..
    semoga menjadi anak contoh yg ble buat ibu tersenyum bangga..aminnn

    BalasPadam
  60. Assalamualaikum,
    selamat hari lahir yg ke 5 tahun fikri.. moga jadi insan yg soleh, bijak dan terpelajar..yea.. dimana pun fikri berada ingat Ibu dan Ayah, di situ kita bermula.

    BalasPadam
  61. selamat hari jadi fikri..semoga fikri akan menjadi anak yg soleh dan berjaya dlm hidup dunia dan akhirat.

    aminnnn

    BalasPadam
  62. selamat ulang tahun kelahiran yg ke-5 utk Fikri... be a gud boy yer ;)

    BalasPadam
  63. Selamat Ulang tahun ke-5 FIKRI. Moga jadi anak yang baik dan soleh. Jangan nakal2 tau

    BalasPadam
  64. SELAMAT ULANG TAHUN KE 5 ...SEMOGA AKAN MENJADI ANAK YG SOLEH DAN TAAT AKAN PERINTAH IBU BAPA..

    BalasPadam
  65. happy birthday Fikri :)
    moga jadi anak yg soleh dan kebanggaan ibu ayah :) amin

    BalasPadam
  66. happy belated besday to Fikri..
    wah rajinnya anak bujang menolong di dapur ye..

    Moga Fikri membesar menjadi anak yang sihat dan berjaya di dunia dan akhirat.

    BalasPadam
  67. epy belated besday fitri!moga jadi anak yg soleh..bila besa nanti belajar rajin2 and jadi kebanggaan ibu&ayah,xmo naughty2 taw:)

    BalasPadam
  68. hapy beday fikri...so auntie lmbt wish...be a good son to your mum k...n menjadi seorg muslimin yg sejati k :)

    BalasPadam
  69. Alahai..mcm x ikhlas pula wish sbb nak join contest. Lgpun dah lewat hampir 2 bln. Maaf byk2 yer, kakyong. Apa-apa pun, xpe.. Ana still doakan untuk kakyong sekeluarga.
    Untuk Muhammad Amin Fikri-- Sempena sambutan kelahiran pada tahun 2011 ni, achik Ana doakan semoga menjadi anak yang soleh, taat ibu dan ayah, berjaya dunia dan akhirat. Bertambah umur, bermakna bertambah lagi sifat seorang abang yang penyayang dan pandai menjaga adik-adik.

    BalasPadam
  70. Sorie banyak2 Fikri, Auntie lambat wish besday Fikri. Apapun Auntie nak nyanyi sket tuk adik Fikri nih yek ...
    Allah selamatkan kamu,
    Allah selamatkan kamu,
    Allah selamatkan Adik Fikri,
    Allah selamatkan kamu ....

    Happy Belated Birthday tuk Adik Fikri. Jadiklah anak yang soleh dan taat kepada kedua ibubapa kamu yeee ... Belajor rerajin yer dik ^_^

    BalasPadam

Terima kasih atas sumbangan idea anda.. komen anda akan diluluskan sebaik saya online.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...